Τι ακούτε τώρα; #5

Γαλλική 80’s ψυχεδέλεια με ουσία

i love this shit

Προτιμω αλλα τους περισσοτερο(π.χ 2112,A Farewell Τo Kings,Permanent Waves),αλλα κι αυτο ειναι πολυ καλο,αν και εχω μια ενσταση για τα μεγαλα κομματια τα οποια ειναι καπως υπερβολλικα.Τες πα δισκαρα ,τι να λεμε τωρα?

Ένα συγκρότημα που πέρασε σχετικά απαρατήρητο:
Mind funk και ο 2ος δίσκος τους το Dropped. Με drummer τον Reed St. Mark και κιθαρίστα τον Jason Everman (κιθάρα στο πρώτο Nirvana και μπάσο στα πρώτα Soundgarden). Πολύ καλό alternative με stoner (για τα σημερινά δεδομένα) στοιχεία.

Russian Circles-Empros

υπήρχε στο κινητό και έχω πολύ καιρό να το ακούσω…
δεν νομίζω οτι υπάρχει pantera fan εδώ μέσα και να μην γνώριζει περί τίνος πρόκειται

λίκαρε;

Ειμαι αρρωστος και καπως πρεπει να το καταπολεμησω… Oποτε εβαλα
Exodus - Bonded By Blood

Σιγουρα μεσα στα 5 καλυτερα thrash αλμπουμ. Εκρηκτικο αλμπουμ, σφυζει απο ενεργεια, μισος, πωρωση… Το Bay Area thrash σε ολο του το μεγαλειο. Τρελαμενες ερμηνειες απο τον λυσσασμενο Paul Baloff (R.I.P.), κιθαριστικες επιθεσεις απο Gary Holt και Rick Hunolt και γενικα μια μπαντα μεσα στην τσιτα και την αδρεναλινη. Ειναι τοσο τεραστιος δισκος που και οι ιδιοι ποτε δεν καταφεραν οχι μονο να τον ξεπερασουν, αλλα ουτε να τον προσεγγισουν.

oti peis, alla xalarwse man. to fabulous disaster kanei plaka sto bonded by blood.

Το Fabulous Disaster ειναι ο δευτερος καλυτερος δισκος των Exodus, εχει κομματαρες, The Last Act Of Defiance, Fabulous Disaster, το ανεπαναληπτο The Toxic Waltz, το Cajun Hell αλλα δεν φτανει με τιποτα την πωρωση και την τρελα που βγαζει το ντεμπουτο.