Τι ακούτε τώρα; #5

Λοιπον μιλαμε για εναν απο τους πιο αδικημενους δισκους στην ιστορια του hard rock και κατ’επεκταση για ενα εξισουν αδικημενο,απο αποψη δημοτικοτητας,συγκροτημα.
Θα ελεγα οτι ειναι σαν να ακους [B]Rush[/B] με κιθαριστα τον [B]Uli Jon Roth[/B].
O [B]Jordan Macarus[/B] ηταν ενας τεραστιος κιθαριστας που δυστυχως ομως αυτο το ηξεραν μονο συγγενεις και φιλοι.

Περιμενω [B]Karamourtzouni[/B] να αποθεωσει.

You want it you got it!
:bow2::bow2::bow2:
:bow::bow::bow:
:respect::respect::respect:

Μιλάμε για τεράστια δισκάρα, όποιος γουστάρει κορυφαίο hard rock με ατελείωτα κιθαριστικά μεγαλεία και δεν τον έχει ακούσει αυτός χάνει!

edit: παζάρι 8 ευρώπουλα…

Κλασσικο μελωδικο Heavy Metal (καμμια σχεση με power/speed) με μερακι και αγνα υλικα
παθους κατασκευασμενο στην Γαλλια και για οσους δινουν βαση στο συναισθημα και δεν τους ενδιαφερει τπτ αλλο.Κατευθειαν στην καρδια μαγκες.Επισης,η επανακυκλοφορια της Ελληνικης Cult Metal αξιζει τα χρηματα της μιας και περιεχει στιχους ακομα και για τα επιπλεον τραγουδια,φωτος,ιστορικο κτλ.Προσεγμενα πραγματα δλδ.

Πρώτη.

Ε,εεεεεεεεε,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ???

Αυτά είναι αυτά που με έκαναν να ακούω Miles Davis κύριε,τι θέλετε?

Δηλαδη το γυρισες στον Davis επειδη δεν τους αντεχες???:lol::lol::lol:

Ντροπή σου!Αλλά αυτοί με χώσανε στα πράγματα,πως να το κάνουμε.

:lol::lol::lol:

Eλα ρε φιλε κι εγω μεγαλωσα με[B] Manowar[/B],απλα χαβαλε σου κανω!!!
Και για να δεις τι κολληματα ωραια ειχα,παντα με τρελαινε απο αυτον το δισκο το’’[B]Hatred[/B]’’!!!

:bow: Έπος!
Κάποια στιγμή πρέπει να κατασταλλάξω στο ποιο είναι το αγαπημένο μου από δαύτους.

Ό,τι να’ναι σήμερα τελείως.Λεπόν,ένας από τους αγαπημένους μου 90s δίσκους.Τι ατμοσφαιρικά και μαλακίες,εμένα αυτό μου φαίνεται heavy metal.Mε τον θεούλη στη φωνή,απλά πράματα.

Μιλαμε για εμπνευση τα παιδια.Οχι μαλακιες.

Σκαλιζω τον ποστ ορκ φακελο για να βαλω κατι ηρεμο να κοιμηθω.

Iσως η τελευταια αξιοπρεπης δισκογραφικη καταθεση του συγκροτηματος!

Καλημερες κοσμε.