Τι ακούτε τώρα; #5

Αυτό κι εγώ θέλω κάποια στιγμή να το ακούσω.

Απ’όσο έχω καταλάβει δεν πρέπει να είναι και το πιο δυσνόητο άλμπουμ τους αλλά σπέρνει,εκτελεστικά και συνθετικά.

Εχω πολλακις πει οτι για μενα το ‘‘Romantic Warrior’’ ειναι ενας απο τους δεκα αγαπημενους μου δισκους ever!!!

On topic αυτη τη στιγμη ακουω αυτην τη δισκαρα…

Έλα ρε, δεν το είχες ακούσει; :-s

Επειδή ο τρόπος που ακούς μουσική μοιάζει πάρα πολύ με τον δικό μου, είμαι βέβαιος πως θα φας χοντρό κόλλημα με αυτή τη γκρουπάρα!
Συνέχισε με Where have I known you before! 8)

Και εσύ Jiopa για να μην ακούς συνέχεια τα ίδια :p, άκου (αν δεν το έχεις ακούσει ήδη) το live “The mothership returns” από την περυσινή περιοδεία με Gambale πλέον στην κιθάρα και με Jean-Luc Ponty!
Όσο και να μου λέιπει ο DiMeola (είμαι φανμπόης, κανονικά…) ο Gambale είναι ο καλύτερος δυνατός αντικαταστάτης.

Μπα,μιλάγαμε στο φουμπου μια φορά για τα κενά μου σε τέτοια ακούσματα.Λίγο Mahavishnu μόνο,σε παρόμοιο στυλ λίγο Beck,Soft Machine και U.K.θα ακούσω αυτό που προτείνεις όταν ξεμπερδέψω με το Romantic Warrior.

Βασικά η μαύρη jazz τελικά μου έκατσε πιο εύκολα από την ηλεκτρική/fusion κτλ.Από τα παραπάνω να φανταστείς μόνο το Soft Μachine-Τhird έχω λιώσει(και μάλιστα πριν πολλά χρόνια…).

Έπος.

[SPOILER]Στις πρώτες νότες του Gil-Galad περιμένεις να ξεκινήσει κανένα ρεμπέτικο:!: εδιτ. βασικά έχω πεθάνει στο γέλιο με το κομμάτι! Το απόλυτο ότι να ναι![/SPOILER]

Ράδιο Μετρόπολις θεσσαλονικιό ραδιόφωνο έχει Κώστα Ραυτόπουλο
http://www.greek-radio.fm/thessaloniki/athlitiko-metropolis-955.html

Τώρα τελειώνει αυτή η δισκαρο-δισκάρα…

…και μπαίνει μια άλλη δισκάρα

ακουω εναν καθρέφτη που μου έβαλαν οι Uriah Heep μπροστά μου

Ωραίος Crimson!

Eγώ:

Πόσο δισκάρα είναι αυτό γαμώτο!

Γιατί νομίζω ότι αυτός ο δίσκος έχει από τις καλυτερες και πιο εμπνευσμένες συνθέσεις έβερ;

Nigthstalker - Superfreak:):!:

Ritual-Trials of Torment