Αν και θυμιζουν πολυ Nevermore,το αποτελεσμα δεν τους αδικει και ειναι πολυ ευχαριστο ακουσμα.
Βρε Weedow τι ανέβασες τώρα και δεν είχα ιδέα…Τι θείλα είναι αυτή που ακούς? Ευχαριστώ για τη μπάντα. Επιτέλους ένας άνθρωπος που παίζει να εκτιμά το καλό brutal death metal.
Παντα ανατριχιλες στο ομωνυμο…
DEAFHEAVEN το DEAFHEAVEN! … α και μηδενιστή
Χαχαχαχα! Βέβαια όπως είδες τα φωνητικά δεν είναι καν γουρουνίσια. Πιο πολύ gurgling μπορείς να τα πεις. Anyway, σίγουρα καθόλου κακή κυκλοφορία.
On topic με πιο παραδοσιακούς ήχους…
Tρελλα γουστα…!!!
Subterranean Masquerade-Suspended Animation Dreams
Δισκαρα ολικης αλεσεως.Τα εχει ολα μεσα του και ειναι τοσα καλα μοιρασμενα που δεν ακουγεται τπτ παραιτερο.Ευχαριστος σε καθε του λεπτο,σε αφηνει στο τελος με μια δοση πικρας μονο και μονο επειδη τελειωσε.Τεχνικη,μελωδια,ψυχεδελια,κλασσικες επιρροες,εθνικ στοιχεια,βαρβαρα(Septic Flesh)/φυσιολογικα φωνητικα,ακουστικες κιθαρες,ξεσπασματα,αιθερια γυναικεια,στιχαρες,σουρεαλιστικο εξωφυλλο ειναι λιγα απο τα χιλιαδες πραγματα που μου ερχονται στο μυαλο μεσα σε ενα λεπτο ακροασης/γραψιματος των παραπανω.Δωστε βαση και ΟΥΔΕΙΣ χαμενος
Να’ σαι καλά ρε φίλε πραγματικά πολύ αξιόλογοι.
Εύγε και σε αυτούς και σε εσένα!
Anathema - A Vision Of Dying Embrace:):!:
Obituary - Darkest Day:):!:
Τι φωναρα εχει ο ατιμος ο τραγουδιστης8O
Έχω αραξει βεράντα και έχουν μπατσελορ κατι χαλβαδες και ακούω ριγκα λαϊκά . Το φελεκι μου!!!
Headphones!!!