Τι ακούτε τώρα; #5

Body Count’s In The House

δεν το εχω ακούσει ποτέ :oops:

Ρε βλάκα braindead, γαμάει η βλαχιά αυτού που πόσταρες.
Ρώτα τον Mule. Α! Και τον Χοπέτο.

Κριμσονούλη άκου αυτό το δίσκο, έχει πολύ ψωμί. Απλά μην περιμένεις Fates Warning καταστάσεις.

QFT.
Για την ακρίβεια θυμίζει αυτά που έκανε ο Steve Morse στους Dregs xώνοντας country σε fusion δίσκους:

Είμαι σίγουρος πως κάποιοι που τον ξέρουν μόνο από τους Purple θα τρομάξουν να τον γνωρίσουν στο βίντεο!

δεν περιμένω αυτό. ουτε όταν έβγαινε το πρώτο Osi περίμενα(για αυτό και λάτρεψα)
πάω να ψάξω

*σταμάτα με το κριμσονουλη.

Ρε μουχλόγερε, πού κολλάει αυτό ?
Αν θυμάσαι καλά το δίσκο, είναι το μόνο πραγματικά ΑΚΥΡΟ κομμάτι.
Εκεί που φτιάχνει ένα ωραίο μελαγχολικό κλίμα το άλμπουμ, σκάει ξαφνικά αυτό σαν τη μύγα μες το γάλα.
Αν ήθελα να ακούσω bluegrass θα έβαζα Hayseed Dixie ναπουμε.

Άντε τώρα ! [I]http://www.youtube.com/watch?v=cYJUywl7CFw[/I]

Amulance-Feel the Pain

Αλλη μια μπαντα που θα μπορουσε να χωρουσε σε εκεινο το Speed αφιερωμα στη θεση καποιων οτι να ναι επιλογων.Μοναδικο τους δημιουργημα,ταχυτητες χωρις ανασα και φωνη σε υψηλες κλιμακες.Οκ,δεν ειναι και οτι καλυτερο εχει βγει στο ειδος και αν δεν το εχεις ακουσεις,νιωθεις λειψος αλλα σιγουρα θα το ευχαριστηθεις σαν ακουσμα

King Diamond - Abigail II:):!:

[B]Impiety - Ravage & Conquer
[/B]

Orphaned Land- The Road to OR-Shalem
(Πετάγεται και ο Steven Wilson με μια κιθάρα & χορεύουμε και με το Bakapaim -μια χαρά-)

Red Hot Chili Peppers - Californication

Ο καλυτερος δισκος τους μαζι με το Blood Sugar Sex Magik. Αυτο ειναι πιο εμπορικο, πιο μινιμαλιστικο στο παιξιμο, με εμφαση πιο πολυ στη συνθεση παρα στο να εκπληξουν παικτικα με τρελους funk αυτοσχεδιασμους. Ο John πραγματοποιει μεγαλειωδη επιστροφη, ο Kiedis εχει δουλεψει περισσοτερο τα φωνητικα του (τα δευτερα φωνητικα του John τα σπανε και ανεβαζουν επιπεδο τα κομματια), ο Flea ειναι αψογος οπως παντα, οπως και ο Chad Smith. Δισκος οροσημο της δεκαετιας του '90, παντα θα μου θυμιζει την εφηβεια μου και τις φετινες μου διακοπες που τον ακουγα συνεχεια.

Πολύ ξενέρωσα που δεν μπόρεσα να πάω στο live, είχε τα cd τους διαθέσιμα προς πώληση;

Eγω να δεις τι ξενερωμα που εφαγα που δεν μπορεσα να παω και ειμαι ακομη εδω,στο Πηλιο…
Και με βλεπω να χανω και Y&T:(

Οn topic τωρα…

Γυρισα πριν λιγο σπιτι και εβαλα να ακουσω εναν απο τους καλυτερους δισκους της δεκαετιας του 80. Δεν θελω αμφισβητησεις!!