Electric Wizard - Master of Alchemy
Γαμηστερο hard ‘n’ heavy απο Ολλανδια, με μια αξιοπρεπεστατη διασκευη στο “Rock Bottom” των (θεων) UFO. Ο,τι πρεπει για διαβασμα.
Και εξωφυλλαρα σου λεωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
FAR OUT - Nihonjin (1973)
Κατ’εμέ μαζί με Satori από Flower Travellin’ Band, Parallel World από Far East Family Band, Impact από Murasaki και Demon And Eleven Children από Blues Creation μπαίνει στο Ιαπωνικό 70s top 5.
101% σωστός ο κύριος! Δισκάρα από το πουθενά το Far Out και όλα τα υπόλοιπα είναι απαραίτητα για τους απαιτητικούς οπαδούς των 70s. Έστω καταχρηστικά (1980 γαρ) αξίζει αναφοράς και συμπληρώνει εξάδα το A Story of Mysterious Forest των καταπληκτικών Ain Soph.
Οντόπικ:
οπ οπ οπ. κατεβαίνει ασαπ
Καταπληκτικό το A Story Of Mysterious Forest αλλά με βόλεψε το ότι βγήκε 1980, γιατί θα δυσκόλευε το top 5! Ποια λες ότι ακολουθούν κατά πόδας; Εγώ θα έλεγα An Old Castle Of Transylvania (Cosmos Factory), Speed Glue And Shinki (same) (το Shinki Chen And Friends παραείναι μαστούρικο για τα γούστα μου) και Ishoku-Sokuhatsu (Yonin Bayashi) !
Katatonia - The Nigth Is The New Day:):!:
Έχει γίνει τρελό homework απ’ ότι βλέπω! :lol:
Ναι, έτσι λέω κι εγώ με μια γρήγορη σκέψη. Υπάρχουν και οι Brast Burn με εκείνο το μυστήριο Debon [1975], το οποίο αν το αντέχει κανείς μάλλον το γουστάρει κιόλας. Πάντως τα πρώτα 6 που αναφέρθηκαν μάλλον ξεχωρίζουν με ευκολία και στέκονται ανταγωνιστικά και εκτός Ιαπωνίας.
Electric Wizard - Dopethrone
ΕΠΟΣ
Dream Weaver - MythReal:):!:
πριν:
[B]BANCO DEL MUTUO SOCCORSO: Darwin![/B]
Ιταλικό progressive rock του 1972, στο στυλ των van der graaff…
Μουσικά σωστό αν και το κόνσεπτ χάνεται λόγω των ιταλικών
τώρα:
[B]DALA SUN:Gegenschein[/B]
[B]Planks ? Funeral Mouth[/B]
Darkwoods My Betrothed-Autumn Roars Thunder
Πρωτη μου επαφη με την μπαντα.Αν και δεν ενθουσιασε στην αρχη λογω των απανωτων αλλαγων απο black metal φορμες σε πιο γκοθικ(στα φωνητικα κυριως) και ατμοσφαιρικα μουσικα πεδια,τελικα με επεισε γιατι μου κερδιζε το ενδιαφερον και μου αποσπουσε την προσοχη.Βεβαια και παλι δεν θα το θεωρουσα και τπτ το ακρως σπουδαιοτητας