Τι ακούτε τώρα; #5

Δεν μπορώ να περιγράψω το αίσθημα ΚΑΥΛΑΣ που νιώθω ότι ακούω το dust of ages…
Πρέπει να είναι η κορυφαία σύνθεση των scanner χαλαρά!!!

[I]http://www.youtube.com/watch?v=sZZlYtjTmvc[/I]

Αυτό είναι που λέω “μασελέ” blues. Είναι ωραίος ο γέρος και το συγκεκριμένο album σκίζει.

Καλό το Opeth αλλά αυτό εδώ είναι από τους καλύτερους hard rock δίσκους των 90s.Έπος.Ένα κι ένα τα τραγούδια,και ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ.Και σολάρες!!!10/10.

Κατά τ’άλλα η κόντρα Manowar-Bathory με έκανε να βάλω Hammerheart…Γάμησέ τα.

Dance mothafackas . :dance:

[B]Enslaved - RIITIIR[/B]

Moon_Madness εδώ είσαι. Το άκουσες ρε;
karamourtzouni για αξιολόγησέ το αυτό σε παρακαλώ. Πόσο ψηλά το έχεις ξέρω 'γω και τι σημαίνει για τη μπάντα και ότι άλλο θες τεσπα.

Μιας και σε βρήκα, άκου το live του Wilson. Σπάνια περίπτωση ικανότητας και απόδοσης. Σα να κλέβεις εκκλησία…8):smiley:

Α ναι, είχα ξεχάσει ότι το θεωρούσες το καλύτερό τους… έχω μείνει στα 2 πρώτα. Θα κατέβει πάραυτα και θα σου πω…

ον τόπικ

Ελαφρώς κατώτερο του 2ου που βγήκε εφέτο.

Θα το ακούσω Μήτσο! Τώρα για το Solar Music τι να πω…ειλικρινά τι να πω;;;;; Υπάρχουν οι καλοί δίσκοι, οι πολύ καλοί δίσκοι, οι αριστουργηματικοί δίσκοι…αυτό είναι ένα αιώνιο κειμήλιο υψηλής τέχνης. Πραγματικά αν ένα τζαμάρισμα στον ήλιο θα έπρεπε να έχει ένα soundtrack, τότε σίγουρα θα ήταν αυτό το κομψοτέχνημα.

Αν είχα αδελφή θα την εμπιστευόμουν στα χέρια σου αντράκι μου. :lol::lol:

:oops:

Demons And Wizards - Demons And Wizards:):!:

[B]AtomA - Skylight (2012)[/B]

[B][U]Τσιμπα[/U][/B]

[SPOILER][/SPOILER]

Thanatos - Emerging From The Netherworlds:):!:

ΞΑΝΑ
Τι παθαίνει κανείς άμα εκτέθει για παρατεταμμένο χρονικό διάστημα σε [B][U]αυτό[/U][/B] το thread