Τι λεει αυτο?και μια γνωμη για το τελευταιο αν τυχον το εχεις ακουσει :-s
[B][SIZE=“3”]Maserati - Maserati VII[/SIZE][/B]
Ειπα να του πατησω μια ακροαση, μετα απο ολα οσα εχω ακουσει-διαβασει για το ποιον του…let’s see
Δεν ξέρω τα ακούσματα σου αλλά δεν μου άρεσε καθόλου. Πολύ μελωδικό, κακό, βαρετό. Άντε μου άρεσαν 2 κομμάτια. Το τελευταίο δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να το ακούσω γιατί μου είπαν ότι είναι η ίδια κατάντια με αυτό. Και ούτε από περιέργεια δεν το ακούω. Μένουμε σε Sullen Eyes.
:D:D:D
circle II Circle - Consequence of Power
Για πε.
όταν έχεις έναν τραγουδιάρη να γελάει με τους στίχους που του έδωσες, τι μπορείς να κάνεις?
απλό. τον φουλάρεις στο distortion και αφήνεις και το γέλιο στην ηχογράφηση
Και το Seven Years μαζί to be precise.
Δοξασμενα φοιτητικα χρονια!!!
Πολύ καλό μαν. Για μένα αυτό είναι βήμα μπροστά μουσικά για τη μπάντα, χωρίς να έχει αλλάξει τραγικά ο ήχος τους (Maserati ακούς από την αρχή μέχρι το τέλος). Εδώ παίζουν πιο απλωμένα, μειώνοντας ελαφρώς τη συχνότητα των ξεσπασμάτων τους, αλλά κερδίζουν στην επιτυχία του υπνωτισμού της μουσικής τους. Έβαλαν και 70s ηλεκτρονικά στοιχεία (krautrock φάση) και μου πάτησαν κάλο. Σε σημεία έχουν και 80s ήχο (με την κάλλιστη έννοια). Αν και στα πρώτα κομμάτια δε φαίνεται τόσο, υπάρχει ποικιλία κι εδώ. Απολαυστικό άκουσμα. Φοβερή μπάντα.
Οντόπικ (για να χαρείς…):
[B][SIZE=“3”]Perhaps - Volume One[/SIZE][/B]
Φρεσκότατο ντεμπούτο.
Αμερικάνικο τρίο.
1 38λεπτο κομμάτι (και μόνο).
Post rock, math rock, psych rock, space rock, jazz και ψιλή από krautrock.
Πολύ καλό.
Όποιος θέλει μπορεί να το ακούσει [B][U][U]εδώ[/U][/U][/B].