Τι ακούτε τώρα; #5

Powersurge-MCMXCI

U.S. Power.Απο τα καλα ομως διοτι ακουσα τον τελευταιο μηνα και που υποτιθεται οτι ειναι αδικημενα κτλ και καλα θα κανουν να μην ξεχασμενα και για λιγους καμμενους αφου δεν προσφερουν τπτ.Σε αντιθεση με αυτους,οι Powersurge διοχετευουν ενεργεια και δυναμη μεσω των οργανων και με εναν κλασιικο Tate τραγουδιστη, ανεβαζουν την λιμπιντο στα υψη.Ενας Tom Morris στην παραγωγη ειναι κατι παραπανω απο εγγυηση για τον τελειο ηχο,αποδειξη της εμπιστοσυνης που εδειξε η Roadracer στο προσωπο τους.Δυσκολα να διαλεξω τραγουδι σε αυτον το δισκο μιας και ολα τους ειναι εξαισια.Σχεδον ολες οι συνθεσεις ειναι των Marra (μπασο)/Dyer(φωνη),απο τους οποιους ο πρωτος απεβιωσε το 2009 ετσι ωστε να ειναι σχεδον απιθανη μια επενασυνδεση.Υπαρχει ενας ακομα δισκος στα 00’ς τον οποιο δεν κατεχω/δεν εχω ακουσει νοτα.

While Heaven Wept - Fear Of Infinity:):!:

Πόσο μεγάλη μπάντα ρε πούστη Θεέ…

Βρίσε και λίγο ρε.

Ον τόπικ:

Κουτέ :stuck_out_tongue:

ΝΑΙ!! ΚΡΑΟΥΤ ΡΕ ΜΟΝΙΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΓΙΑΣ!!

ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΔΙΑ!!!

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΥΛΑΣ ΑΔΕΡΦΙ ΝΤΕΚΑΡΝΤ!!!

Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη στον ήχο με τίποτα. Εδώ έχουμε καθαρότατο prog metal, μετά το εξαιρετικό AORίζον heavy και σε φάσεις prog metal του ντεμπούτου, αν το λες έτσι. Είναι σαν να έκαναν τον χαβαλέ τους και ξαφνικά να αποφάσισαν να σηκώσουν τα μανίκια, να σοβαρευτούν και να δημιουργήσουν ένα αριστούργημα.

ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΑΤΟΦΙΑ ΚΡΑΟΥΤΙΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ!!!

ΝΑΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΖΟΥΜΕ!!!

ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ VUH ΚΑΙ ΧΥΝΩ ΠΑΝΤΟΥ ΛΕΜΕ!!!

εδιτ πολύ ωραίος δίσκος το prayer

Και εγώ αυτό άκουγα στο αμάξι σήμερα το απόγευμα!:smiley:

Και αρχίζω και εγώ να αναρωτιέμαι μήπως αυτή η εκτέλεση του Appalooza είναι καλύτερη…:-k:wink:

Είχα γράψει γι’αυτό στο μπλουζοθρέντ.Νομίζω πως για μένα είναι καλύτερη των Crowes.

Nαι, το είδα το ποστ σου αλλά δεν πρόλαβα να απαντήσω.
Δεν είμαι σίγουρος ποιά εκτέλεση προτιμώ και αυτό μου κάνει εντύπωση…:-k

Ααα…
Εγώ εκείνη.Βασικά εκείνη με έκανε να θέλω να την ακούω ξανά και ξανά.Την προτιμώ νομίζω λόγω της slide κιθάρας και της γενικότερης ενορχήστρωσης καθώς και της ελαφρώς διαφορετικής μελωδίας στο ρεφρέν. Και προτιμώ λίγο και το solo.Βέβαια τότε υπήρχε και το στοιχείο του ότι άκουγα κάτι καινούριο ενώ τώρα μια άλλη εκδοχή γνωστού κομματιού.Δεν ξέρω.

Το Vibration & Light Suite πάντως με αρρωσταίνει,κομματάρα.Γενικά το προτιμώ λίγο από το ντεμπούτο.

The Siren Tower-A History Of Houses [2012]

Aν και αργει το live του Buddy Lackey,αρχισα τις προετοιμασιες απο νωρις!!!

Τι συγκροτηματάρα, τι παραγωγάρα, τι δισκάρα, τι καβλα, τι στιχάρες :metal::metal:
Obviously you don’t see that we’ve become your deities
Can’t you see that we are your new priesthood?
Blinded by your piety and impotent divinity
Recognize that we are your new priesthood

Άμα κάνεις το λάθος και το βάλεις,κολλάς κάθε φορά.