Φοβερό doom!!
Η Pat Benatar,ειναι γνωστη για σουξεδακια τυπου’‘Love is a Battlefield ‘’,’‘We Belong’’ και ‘‘Hit Me With Your Best Shot’’ ,αλλα εδω στον πρωτο της δισκο εν ετει 1979,τα πραγματα ειναι διαφορετικα.Εχει μεσα τον rock anthem ‘Ηeartbreaker’ και πολλα αλλα κομματια,εκ των οποιων τα τεσσερα ειναι διασκευες.Αναμεσα στις διασκευες βρισκουμε και μια πολυ καλη εκτελεση του ‘‘If You Think You Know How to Love Me’’ των Smokie,αν κ προσωπικα προτιμω το αυθεντικο.
Καλος δισκος για αυτους που ακουνε A.O.R/Hard Rock και γουσταρουν και λιγο pop.
’‘Heartbreaker’’,’‘We Live for Love’’ και ‘‘So Sincere’’ ειναι κομματαρες!!!
:thumbup:
ον τοπικ
Ivy Garden of the Desert - Docile
High On Fire-Blessed Black Wings
Στο random τα άπαντα των Τσοπάνων! [B]Κορνηλία[/B], [B] ωραία μέρα[/B] σήμερα αλλά [B]εγώ δεν[/B] [B]είμαι καλά[/B] για αυτό [B]δώσε ό,τι έχεις[/B].
Στο repeat … thanks to rip_noob νομίζω που τους ανέφερε… Να βρίσκαμε και πιο εύκολα τα cd-άκια τους καλά θα ήτανε …
Bombs Of Hades - Into The Eternal Pit Of Fire
Milano Mosh :!:
Θέλω να βγω έξω να πλακώσω στις μάπες τους καρ%#$δες τους εργάτες που όλη μέρα σήμερα δεν με έχουν αφήσει ήσυχο με τα τρυπάνια και τα κομπρεσέρ τους !
Δεν νομιζω οτι μπορεις να πλακωσεις τοσο ευκολα καποιο που δουλευει με κομπρεσερ.
Ακουω το Mary Ann’s Place απο Volbeat μιας και ειναι ηχος κλησης.
Παω για μανιταροσουπα στην θεια !
Χαχα, έχεις ένα δίκιο σ’αυτό αλλά δε βαριέσαι…θα δώσεις μερικές θα μαζέψεις περισσότερες.
No guts, no glory.