[B]Ataraxy - Revelations Of The Ethereal[/B]
[B]Necroplasma[/B] - Sit Gloria Domini In Saecvlvm
παρτα μεσημεριατικα…
[SPOILER][B][SIZE=“3”]Growing technology[/SIZE][/B][/SPOILER][SPOILER] [B][SIZE=“5”]Fooling technology[/SIZE][/B][/SPOILER] [SPOILER][B][SIZE=“7”]Killing technologEY![/SIZE][/B][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
…You lose your function…
Sea of Dreams-Dawn of Time
Μελωδικο power με prog στοιχεια.Ωραιο το συνολικο αποτελεσμα με μοναδικα αρνητικα στοιχεια την μεγαλη διαρκεια του δισκου(θα μπορουσαν να λειπουν 2-3 κομματια) και την φωνη του Νορβηγου τραγουδιστη που στις ασχημες στιγμες του μου θυμιζει αντιστοιχους Ιταλους συναδελφους του.Λατρεια το τελευταιο κομματι του δισκου,το ομωνυμο δλδ.Ειδικα εκει στα 2 λεπτα εχει ενα ριφ-βεντουζα.Αξιζει σιγουρα ενα ακουσμα,δεν προκειται σε κανεναν να γινει αγαπημενο ακουσμα.
Εσενα το βραδυ πρεπει να βρω πως θα σε κανω να βγεις απο αυτον τον δρομο και να σε ξαναβαλω στο σκοτεινο μονοπατι του δασους! 8) :lol:
Ον τοπικ
Πρεπει να φερεις τα καλυτερα για να με πεισεις.
[B]Wolves in the Throne Room - Two Hunters[/B]
ΣΕΠΤΕΜΒΕΡ Code - Remembering Mirrors:):!:
Με μεγάλη ικανοποίηση το νέο άλμπουμ του Jeff Lynne παίζει στο repeat για 4η συνεχόμενη φορά. Χαρακτηριστικές ενορχηστρώσεις, rock’n’roll και Μπιτλίστικη ποπ. Πολύ ωραία οπτική στα τραγούδια. Ό,τι πρέπει τώρα που πιάνουν τα κρύα και ψάχνουμε κάτι ανάλαφρο και ποιοτικό για συντροφιά.
Η μικρή του διάρκεια (μισή ώρα σκάρτη αν και 11 κομμάτια), μόνο στα θετικά μετριέται.
Απίστευτο άλμπουμ. HEAVY μεν, τόσο καλή τραγουδοποιία όμως σπάνια συναντάς.Τα τραγούδια είναι όσο πιασάρικα μπορούν να είναι αλλά δεν γίνονται ξεφτιλίκια ποτέ. ΕΠΟΣ. Πραγματικά απορείς με το πως δεν έγινε μεγαλύτερη η μπάντα αυτή. Ναι, οκ, κακό μάντζμεντ και μλκιες. Αλλά πόσο ταλέντο…
Η αγαπημένη μου αμερικανική heavy metal μπάντα.
δίσκαρος ο πάνως
οντόπι: έναντι ηρεμιστικού
Καληνύχτες
ο απο πάνω μου μαθαίνει μπάλα
Πολύ πούστικο ξέθαμμα.
Out of Mind, κάθε στίχος σκοτώνει.
So we keep these people behind these walls, from society.
Their forgotten lives safe from the crowd, they can’t leave.
Through the doors come people like me, good-bye to them.
They see a picture few of us see. They can’t leave.
You’ve left them there with me.
τι σουβλάκι ρε μαλάκες