Τι ακούτε τώρα; #5

Προσωπικά δε νομίζω ότι είναι καν το αγαπημένο μου από Armored Saint, αλλά σε νιώθω απόλυτα :lol:
Αρρώστια αυτή η μπάντα.

Αρρώστια,έβαλα χτες και ξανακύλησα. Ζήτησα από την εκπομπή του ellanor να βάλει, δεν είχε και έτσι βγάζω το άχτι μου τώρα μιάμιση μέρα.:lol:

Και μια που τα λέμε για τη μπαντάρα, δείξε μου εδώ και τώρα ότι είσαι ΑΝΗΡ και συμφώνα ότι το καλύτερό τους κομμάτι είναι το τιτάνιο CHEMICAL EUPHORIA :!:

100%.Από το Saints will Conquer όμως…:wink:

Interesting idea :-k possibly

Ρε παιδί μου, τα παιδιά live είναι αρρώστια.
Εντελώς χύμα, και ο Bush είναι άρρωστος. Όπως ουρλιάζει τους στίχους στο ρεφρέν θες να μπεις μέσα στο στερεοφωνικό.

Εντωμεταξύ οι μπάσταρδοι στο Hammer βάζουν το Saints δώρο…Πρώτη επαφή με την μπάντα.

Πάντα είχα φετίχ με τα ήρεμα τραγούδια,τα μπαλαντοειδή,και έχει μέσα το No Reason to Live. Έρωτας. ΟΚ όχι τόσο εκτροχιασμένο ή δεν ξέρω 'γω τι αλλά αγάπη με τη μία.Οπότε λέω πρέπει να έχουν κι άλλο τέτοιο. Ε και κάποια στιγμή , αγοράζω το γαμημένο Symbol.Και μπαίνει το Another Day. Και έχει αυτό το ξέσπασμα.

Με αυτούς τους στίχους, αυτή την ερμηνεία, αυτά τα riffs και solos. Με ξεκάνει κάθε φορά.

Sorry για το double.

απο χθες το βραδυ με χρονολογικη σειρα δισκογραφια [B]unleashed[/B]

καλημερες

[B]ΛΕΔ ΖΕΠΕΛΙΝ [SIZE=“6”]ΦΥΖΙΚΑΛ ΓΚΡΑΦΙΤΙ[/SIZE][/B]

Καλημέρες!

Καλυτερο Samael. Και στα καπακια χωνουμε Passage.

Πρώτη ακρόαση.Γαμάνε ρε φίλε!

Asphyx - Live Death Doom dvd:):!:

Αν κάποιος δεν το έχει ήδη ακούσει και κατ’ επέκταση δεν το 'χει βάλει στο πάνθεόν του, παρακαλείται να το πράξει χθες…

^Μιας και το ειδα (δεν το λεω για σενα, γενικα οποιον μπορει να ενδιαφερεται)

Συνηθως κοντα στο 20ρικο το πετυχαινω να πωλειται. Αν μπορει να το παρει κανεις με λοκαλ πικ απ ειναι καλη τιμη. Αυτο το λιμιτεντ εντισιον βεβαια δεν καταλαβαινω τι ειναι, οποτε αν τυχον ενδιαφερεται καποιος ας το ρωτησει.