Τι ακούτε τώρα; #5

.-

Helloween - I Want out \:D/

Δε μπορούσα να μη βάλω κάτι από Κάι μετά από ανάγνωση της γαμάτης συνέντευξής του στον Κετιγέγη. Πρέπει να βρω αυτή τη γαμάτη φωτογραφία που έχω μαζί του από τότε που είχε κάνει dj set σε αυτή την τρύπα της Ιπποκράτους (πρώην ηχόχρωμα και μετέπειτα skullbar)

Προσφάτως ασχολήθηκα, άκουσα κάποιο best-of της. ΘΕΑ.

Επίσης.brein.d3d έχεις γίνει λατρεία ε.

Επίσης. Καλημέρες με

Πολύ γυναίκα τελευταία, πολύ soul.

[B]the chasm[/B] - farseeing the paranormal abysm

hopeto, :oops:

Πολύ καλή φωνή η Etta. Δες ένα ωραίο βιντεάκι με τη θείτσα και τον δόκτορα: [I]http://youtu.be/o2mhdidocTM[/I]
Επίσης με έψησε το album που πόσταρες πριν δυο σελίδες με το όμορφο, δακρυσμένο μάτι…i shall check.

Εμένα πάντως παίδες θα έλεγα πως δε με τρελαίνει η φωνή της Nina Simone.
Πολύ ιδιαίτερη, παράξενη χροιά, μερικές φορές θυμίζει αντρική φωνή.
Not my cup of tea, με κουράζει ώρες-ώρες.

Συνεχίζω με:

Τελικά η jazz (όχι όλα τα είδη της βέβαια) είναι ιδανικό άκουσμα για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα.

Φανταστικό βίντεο ε?:roll:
Το άλμπουμ εκείνο το άκουσα καμιά δεκαριά φορές χτες. :stuck_out_tongue:

ΟΚ δεν ξέρω αν θα φτάσει μέσα μου ποτέ τα καλύτερα της Aretha, ή της Etta James ας πούμε, αλλά είναι πολύ όμορφο, πολύ ωραίο μπάσο, και η φωνή της Staples… Δεν έχει την έκταση άλλων μαύρων τραγουδιστριών πιθανότατα αλλά…Τα “μμμμ” που κάνει με τη φωνή της και το “τελείωμα” των φράσεών της δεν έχει προηγούμενο.

Morbid Angel-Altars of madness (album)

mp3 ή το έχεις σε cd? (έχει βγει σε διπλή έκδοση μαζί με το πρώτο της το ομώνυμο)
εγώ την ήξερα μέσα από τα κομμάτια που είχε με την οικογενειακή μπάντα ([B]The Staple Singers[/B]) πριν και μετά τα δικά της.
Aν και σαν άλμπουμ θυμάμαι μόνο το σάουντρακ του [B]Let’s Do It Again[/B] (1975) σε συνθέσεις του Curtis Mayfield. To oμώνυμο χιτάκι [B][U]εδώ[/U][/B]

ον τοπικ:
[B]TRAFFIC:Mr Fantasy[/B]

mp3 το έχω.:frowning: ΑΝ και μάλλον πάει για αγορά.:smiley:

Κι εγώ από τους Staple Singers την έμαθα. Έχω ακούσει 5-6 άλμπουμς από αυτούς, ειδικά τα γκόσπελ τους μου αρέσουν πολύ και ψάχνω το Swing Low… Το Let’s Do It δεν το έχω ακούσει. Γενικά η Mavis ήταν στην check later list, και την έπιασα χτες που ήμουν σε φάση.

Kreator-Endorama (album)

και τα 3 παραπανω ειναι μεγαλες λατρειες…

[B]immortal[/B] - all shall fall

[B]aeon [/B]- aeons black

Six Organs Of Admittance-Ascent [2012]

Zions Abyss - Tales:):!:

The Band - Live bootleg (07/11/1970)
:cry:

Άμα είχε καλό ήχο θα ήταν ότι καλύτερο είχε κυκλοφορήσει ποτέ. Απίστευτη απόδοση.