Τι ακούτε τώρα; #5

Γουστα λεμε, γουστα :smiley:

Annihilator - Carnival Diablos

Λιωνω ολη την δισκογραφια τους και τωρα ειμαι σε αυτο. Μιλαμε για δισκαρα, με ανεση για εμενα το καλυτερο τους απο το Never, Neverland και μετα. Μετα τους πειραματισμους του Jeff Waters εδω οι Annihilator ειναι παλι κανονικη (σχεδον) μπαντα και ο Joe Comeau ειναι μαζι με τον Coburn Pharr οι καλυτεροι τραγουδιστες που ειχαν ποτε. Δινει εξαιρετικες ερμηνειες που κολλανε τρομερα με το παντα φανταστικο παιξιμο του Waters. Πολλες κομματαρες και ειδικα το Epic Of War ειναι σαν να ακουω τους Iron Maiden να παιζουν speed metal. Δισκαρα με ενα απο το πιο αθλιο και κακοφτιαγμενα εξωφυλλα ever…#-o

Acrimony - Tumuli Shroomaroom

Jag Panzer - Thane To The Throne:):!:

Αν ο κοσμος ηταν δικαιος, οι Savatage θα ηταν η μεγαλυτερη μεταλ μπαντα ολων των εποχων…τι να πει κανεις γι αυτον το δισκο…απλα μαγεια…

Το Poison του Alice στο ραδιόφωνο από την κουζίνα. Δεν ξέρω, αυτός ο στίχος “I wanna hurt you just to hear you screaming my name” με ανατριχιάζει. Μου βγάζει τα ζωώδη ένστικτά μου μάλλον.

[B]Ascension[/B] - Consolamentum

Απο τους δισκους του που γουσταρω πολυ,αλλα μαλλον κι ιδιος καταλαβε οτι δεν κανει για τραγουδιστης γι αυτο και μετα απ’αυτον το δισκο δεν ξανατραγουδησε!!!

Kαι καπακια τον καλυτερο δισκο των Blackfoot.Εδω οι τυποι παιζουν κατι που οι ιδιοι εφηυραν,οι ιδιοι επαιξαν και θεωρω οτι groups οπως οι Pride And Glory,oι Black Label Society και οι Alabama Thunderpussy χρωστανε πολλα σε αυτον το δισκο συγκεκριμενα.
Κομματια οπως το υπερ-επος ‘‘Diary Of A Working Man’’,το ‘‘Rattlesnake Rock ‘N’ Roller’’,το ‘‘Τoo Hard To Handle’’ και "Searchin’’ ειναι απλα απιστευτα!!!

Yoga - Megafauna

αρρωσταίνω

On the edge of paradise poison burning in my veins…