Οι εκτελέσεις σε αυτό το άλμπουμ συγκρίνονται με οτιδήποτε έκανε στο παρελθόν,αψεγάδιστο άλμπουμ.
My Dying Bride - A Map Of All Our Failures:):!:
Ακούγεται “φορώντας κελεμπία με τρύπα στο μέρος της ψωλής”.
Muddy Waters - The Legendary Bluesman (compilation) αουα!!!
Επικό ξέθαμμα και ελπίζω όχι κόλημμα. Σφάζει…
οχι κόλλημα λεει ο αλλος… που μας έβαλε 3παρα το βράδυ να ξεθάβουμε… θέλουμε να παμε και για ύπνο κύριε!!!
Εγώ κύριε ένα σχόλιο έκανα. Απλά η συναισθηματική σας κατάσταση είναι κατάλληλη για να επηρεάζεστε από συγκεκριμένα ακούσματα και την πατήσατε, συγγνώμη κιόλας.
Λογικά μετά θα επανέλθω στον Muddy μου.
μια χαρα ειναι η συναισθηματική μου κατάσταση. τοσο καλη που μπορεί και να ξεθάψω κανένα παλιό θρεντ να βάλω φωτιά σε οτι με καίει…
Θα προσκυνάω για όλη μου τη ζωή.
Το δέχομαι για τη συναισθηματική σας κατάσταση. Να το θέσω λίγο αλλιώς. Υπάρχουν φορές που είσαι σε συναισθηματική κατάσταση τέτοια που είσαι δεκτικός σε συναισθηματικά φορτισμένα ακούσματα όπως των κυρίων. Και άλλες που τα προσπερνάς.
ναι ετσι ειναι.
απο την μια μπορεί να έχεις την δισκαρα που απλά ξεθαυτηκε και λες ένα ξερό μπράβο, και την άλλη μπορεί να εχεις τον μπαλτά πανω απο το κεφάλι σου.
οκ. σήμερα είναι μπαλτάς…
Eιναι γνωστο οτι τα γουστα μου απεχουν πολυ απο αυτο το ειδος,αλλα ο συγκεκριμενος δικσος και το συγκεκριεμνο group γενικοτερα μου αρεσουν παρα μα παρα πολυ!!!
Και καπακια να τα σπασουμε λιγο με…
Καλημερες κοσμε!
Γιατι ρε μανα δεν με εκανες Γαλλο???
Tα εχουμε πει πολλες φορες!!!
Πλακα απο το πρωι τον ακουω και τον ξανακουω αυτον τον ?60?s pop/jazz δισκακο της Γαλλιδας αυτης μουσιτσας που εγινε γνωστη στην Ελλαδα στα μεσα της δεκαετιας του?80 με το smash hit??Εlla Elle L’A’’.
Εδω ομως στην καρδια των 60’s υπεροχες μελωδιες και χαριτωμενη διαθεση…
Τρελαινομαι προσωπικα…
Παρτε μερικα χιτακια της απο διαφορους δισκους…
Εξαιρετικότατο, με αγαπημένες επιρροές. Ακριβώς όπως και το Veils των Oscillation δλδ.
Οντόπικ:
Asphyx - Last One On Earth + Crush The Genotaph ep:):!:
Sun Of Nothing - Dead End Nights And Bright Mornings
Τι τραγουδαρα ειναι αυτη ρε πουστη !?!