Καλημέρες με Aqualang. Δεν υπάρχει πιο γαμάτο πράγμα από το να ξεθάβεις μετά από καιρό ΥΠΕΡ-κλασικά άλμπουμς. Εντωμεταξύ το άλμπουμ αυτό μου φαίνεται πως οι οπαδοί της μπάντας αποφεύγουν να το χαρακτηρίσουν ως “καλύτερο Tull άλμπουμ” κτλ. Ίσως λόγω του υπερβολικού hype που έχει δημιουργηθεί γύρω από το άλμπουμ, την μεγάλη επιτυχία σε ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί περισσότερο με την μπάντα κτλ. Αλλά κάποιοι φαίνεται να προσπαθούν να το χώσουν τριτοτέταρτο στη δισκογραφία τους σώνει και καλά, λες και θα φανούν ψαγμένοι, γαμώ και δεν ξέρω γω τι άλλο. Ναι, πιθανόν να μην είναι το καλύτερό τους άλμπουμ (για μένα δηλαδή δεν είναι) αλλά δεν παύει να είναι τεράστιο διαμάντι της μπάντας, και της μουσικής γενικότερα.
Αντιός, μπήκε Slipstream και ετοιμάζομαι για το έπος που ακολουθεί.
[SPOILER]Από το ντεμπούτο μέχρι και το Thick… ανεβαίνουν ένα σκαλοπατάκι τη φορά, χωρίς να εννοώ πως τα επόμενα δεν είναι δισκάρες.Απλά το Thick Αs a Brick είναι το αποκορύφωμα κατά τη γνώμη μου.[/SPOILER]
Adagio-Underworld
Συμφωνικο Power.Σε υψηλες ταχυτητες, με νεοκλασσικους τονους με εκνευριζει θυμιζοντας μου τι φταιει που το Power metal δεν ειναι πλεον power.Στα πιο αργα σημειο,προβαλλοντας και ενα πιο προγκ εαυτο φερνει στο μυαλο εντονα Symphony X (χωρις να τους φτανουν ομως).Δεν αντιγραφουν,η αληθεια, αλλα εχουν δανειστει πολλα σημεια που τους θυμιζουν.Ωραιο σαν ακροαση,αλλα τπτ το συνταρακτικο οπως προβαλλεται.
Alpha Tiger-Beneath The Surface [2013]
…σα να σβήνει λίγο το ενφόρσερ, μ. Τι εξώφυλλο είναι όμως αυτό ρε παλουκάρια.
[B]crimson glory[/B] - strange and beautiful
Cradle Of Filth - Nymphetamine:):!:
[B]goat[/B] - world music
Revelation-Never Comes Silence
Καληνυχτω με ενα διαμαντι παλιομοδιτικο doom.Η Hellhound ηξερε απο καλο doom και το αποδεικνυε με καθε κυκλοφορια τους.Κανω μια χαρη στον εαυτο μου να τελειωσω μουσικα την μερα μου με κατια εξαισιο.Revelation,κυριοι!
Βάρδοι, ξωτικά, δάση, φλάουτα στο ένα πόδι, μπλα μπλα μπλα. Kλισεδούρες.
Όταν ο Barre όμως χώνει το βύσμα στον ενισχυτή διαλύει σύμπαντα.
[SPOILER]Και με απίστευτο ήχο πάντοτε.[/SPOILER]
[B]ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ[/B] - ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ
~ Ανυπερβλητο ~