Τι ακούτε τώρα; #5

Limbonic Art-Ad Noctum Dynasty of Death

Κολασμενη Τεχνη.Ονομα και πραγμα.Αγαπημενη μπαντα,πρωτη στο ειδος της,την εχω πιο πανω και απο Emperor.Μετα απο 3 ΤΕΛΕΙΟΥΣ δισκους με διαβολικη ατμοσφαιρα και θεοσκοτεινους στιχους,το πιο σωστα προγραμματισμενο drum machine που εχω ακουσει ποτε,μαι φωνη απο την Αβυσσο,πληκτρα απο τα Ταρταρα και κιθαρες που στειρωνουν πληγες αφου τις καυτηριασουν πρωτυτερα ,ερχεται ο πρωτος που ειναι ενα σκαλι πιο κατω (ισως γιατι αλλαξανε υφος,επιταχυνανε εις βαρος της ατμοσφαιρας) αλλα εξισου παραδειγματικος.Μετα αρχισε η πτωτικη πορεια.Προσκυναω για μια ακομα φορα

The Haunted - Warning Shots:):!:

φρανκ πουσαι

Ότι πρέπει για τέτοια ώρα. [B]Led Zeppelin[/B]

5 χρονια απουσιας. και τι με αυτο? μαζευονται οι παλιοι και με καθοδηγητη τον μεγαλο mark reale(RIP) , και μπροσταρη τις συνθεσεις και μονο αυτες προσφερουν 12 τραγουδια να τα πιεις στο ποτηρι.
ο tony moore αλλαζει τα φωνητικα του αναλογως το κομματι και εχουμε και τον Bobby Jarzombek με καμια 25 χρονια στη γυρα που ξερει πως να βαρεσει ο ανθρωπος. εξοχη δουλεια .
Αν εχεις το line up απο thundersteel - privilege of power τι να περιμενεις. οι φανς του old school rock - metal δεν θ ααπογοητευτουν .

:rockon:ΣΤΑ ΙΣΙΑ:)

καλμέρες

[SPOILER][/SPOILER]

Μόλις τελείωσε

Calexico - Hot Rail

και άρχισε

Welcome - Santana

Sepultura - Chaos DVD …κυκλοφορία σκέτη καύλα…την έχω πάρει εδώ και τρία χρόνια, και με το Sign Of The Hammer Be My Guide απ’το τελευταίο metal hammer το ξαναβλέπω:):!: