Γεια μαςςςςςςς
Grand Supreme Blood Court - "Bow Down Before The Blood Court:):!:
[B]Azaghal - Helvetin Yhdeksän Piiriä
[/B]
Η συνέχεια του εξαιρετικού Mustamaa. Παρόμοιο μουσικό ύφος, λίγο διαφορετικό σε σχέση με το Omega του 2008 που είχα ακούσει, το οποίο έσπερνε εξίσου.
Αγαπαω το φορουμ γιατι μας μαθαινει μουσικες
Njiqahdda - Serpents In The Sky
[B]Morgul - Lost in Shadows Grey[/B]
Από τις πιο άγνωστες πρώτες μπάντες που έβγαλε η Νορβηγία. Το ατμοσφαιρικό black metal με πλήκτρα κλπ δεν είναι το φόρτε μου, αλλά το συγκεκριμένο μου αρέσει αρκετά. Πετυχαίνει ακριβώς την horror ατμόσφαιρα που είχε εξ αρχής σκοπό να δημιουργήσει.
Aπο τα πιο αδικημενα albums στην ιστορια της rock μουσικης!!!
Πραγματικά, αν τα τραγούδια που απομένουν είναι το μισό καλά σε σχέση με τα προηγηθέντα θα μιλάμε για τον καλύτερο δίσκο ever ξέρω΄γω. :o blues, rock, folk, latin, πλήχτρα, γαμηστερές μελωδίες, φωνάρα με γαμάτη χροιά.Πρώτη ακρόαση και προσκυνώ.
Τελικα ο καλυτερος του για μενα.Απιστευτες μελωδιες.Hopeto,ορμα…
Από τους καλύτερους prog δίσκους που έχουν βγει ποτέ από την Δανία, 2 συνθέσεις, 19 και 18 λεπτά αντίστοιχα!
φρανκ
Hour Of 13-The Ritualist
Μοντερνο ηχος,παλιομοδιτικο doom.Οι Hour of 13 δεν παιζουν τπτ το καινοτομο ή το ιδιαιτερο.Δεν εχουν καν τπτ το συναρπαστικο που να τους ξεχωριζει.Οδηγουνται μονομερως απο SabbthΙκα βοσκοτοπια και βοσκανε ανενοχλητα 70ς χορταρι.Τα χουμε ξανακουσει επι εκατονταδες φορες αλλα ειναι μια χαρα ακουσμα και δεν με χαλαει.
Revelation-Never Comes Silence
Παλιομοδιτικος ηχος,παλιομοδιτικο doom.Οι Revelation δεν παιζουν τπτ το καινοτομο ή το ιδιαιτερο.Εχουν ομως κατι το συναρπαστικο,και αυτο ειναι συνθεσαρες.Κρεμεται ο ΧΑΜΟΣ σε καθε νοτα χωρις να χρειαζεται να παιζουν σε funeral ρυθμους για να το καταφερουν αυτο.Οδηγουνται μονομερως απο SabbthΙκα βοσκοτοπια και βοσκανε ανενοχλητα 70ς λιβαδι,απο χορταρι μεχρι ολοκληρους θαμνους.Αυτο ειναι το σψστο doom,αυτο που εχουμε ακουσει εκατονταδες φορες και συνεχιζουμε να ακουμε με την ελπιδα οτι θα ξανακουσουμε κατι αντιστοιχο.DOOM ON!