Hello from the gutter…
[B]Blut aus Nord[/B]
Anathema - The Silent Enigma:):!:
Ετοιμαζόμαστε για αύριο…
Julien Neto - Le Fumeur De Ciel
πολλά ναρκωτικά
[B]biffy clyro - opposites[/B]
Black Eye Galaxy
[SPOILER][/SPOILER]
Δίσκαρος αγαπημένος. Με ποικιλία στον ήχο και εξαιρετική τραγουδοποιία. Κυλάει νεράκι.
Από το βαρύ blues rock του [I]“Blood On Your Wheels”[/I], στο [I]“Put Some Love On You”[/I] με τα εξαιρετικά soul ύφους φωνητικά και από κει στο κοψοφλέβικο slow blues [I]“Downhearted”[/I].
Πολύ γουστάρω τη φωνή και τη χροιά του βοκαλίστα.
Και η τύπισσα που τραγουδάει σε μερικά κομμάτια είναι η γυναίκα του λέει.
Και φυσικά Aynsley Dunbar μεγάλος drummer και ψιλο-ξεχασμένος.
[SPOILER]
[/SPOILER]
θα λατρέψεις :lol:
Καλά έκανες και το έβαλες σε spoiler, γιατί μού άναψαν τα λαμπάκια όταν το είδα…Όξω ;p
Πάντως νομίζω ότι ισχύει αυτό. Έχει παίξει με τους πάντες ο τύπος και σε μεγάλους δίσκους αλλά νομίζω δεν έλαβε ποτέ την αναγνώριση που του αναλογούσε.
Διασκευάστηκε στο 1ο album των Black Sabbath.
Ήταν ιδρυτικό μέλος των Journey.
Έπαιξε στο 1987.
Aυτά αρκούν για μια θέση στο πάνθεον. Ωστόσο έχει παίξει και με: John Mayall & the Bluesbreakers, Frank, Bowie, Michael Schenker, Mick Ronson, Ian Hunter, Paul Kantner, Sammy Hagar, Ronnie Montrose, UFO, Leslie West, Jake E. Lee.
Οντόπικ:
:thumbup:
Ναι ρε παιδί μου, αυτό λέω. Έχω την εντύπωση ότι σπάνια αναφέρεται το όνομά του, παρότι έχει τόσο σπουδαίο βιογραφικό. Τέλος πάντων, ίσως να κάνω και λάθος δεν ξέρω.
Αλλά δηλαδή οκ, όταν η πλειονότητα νομίζει ότι το Warning είναι κομμάτι των Black Sabbath τί να πεις…
Όλα τα albums των Retaliation είναι πολύ καλά.
Και αυτό που ακούς επίσης. Είχαν και τα @@ να κάνουν διασκευή στο Willie τον νταβατζή…
φρανκ
Συνεχίζω με:
Impaled Nazarene:):!:
[B]Therapy- A Brief Crack Of Light[/B]