Ωραίος δίσκος και επειδή είμαι κουτσομπόλα να πω ότι το εξώφυλλο είναι ζωγραφισμένο από τον δολοφόνο Wayne Gacy όταν ήταν στην φυλακή. Pogo the Clown. Μεταμφιεζόταν και αυτός σε κλόουν και πήγαινε σε πάρτυ μικρών παιδιών ο νεκρό-παιδό-φίλος.
:hippy:
Ωχ αυτό δεν έπρεπε να το πεις… :lol: :lol: :lol:
Ακόμα κι εγώ που δεν είμαι του είδους ξέρω για ττην φήμη του εξώφυλλου ρε!
Ε τί να κάνουμε, εγώ δεν είμαι κουτσομπόλα! :har::har:
Rotting Christ - Non Serviam:):!:
Enforcer - Death By Fire
Φοβερος δισκος, τσιτα τα γκαζια, υπεροχες μελωδιες και ο κλασικος πλεον Enforcer ηχος.
Θα γινει χαμος την Κυριακη…
[B]Take me out - take me out of this nightmare[/B]
:vibrate:
^^^ΘΕΑΑΑ…δεν τα έχω ακούσει, αλλά απ’ τα εξώφυλλα και μόνο μού λένε πολλά… Αίμα, Θάνατος ρε!
Έφτιαξα τον scrobbler μωρέ! Και τον εγκαινιάζω με Acid Bath & Royal Thunder…
Άντε και Katatonia!
Asphyx - On The Wings Of Inferno:):!:
Stormwarrior-Heading Northe
Ευρωπαικο Power στα 00ς?Λιγα πραγματικα καλες μπαντες.Οι Stormwarrior ανηκουν σε μια απο αυτες.Παταει γερα στις Helloween/Gamma Ray βασεις,χρησιμοποιει τα πολυφωνικα στα ρεφραιν των Blind Guardian,ακουει συχνα δισκους και Running Wild και σηκωνει την γαβαθα της μπυρας ψηλα.Τραγουδια μεσα στην πορωση,παθιασμενα και αγιασμενα με Μεταλλοσυνη.Απο τους αριστους μαθητες που εξελιχτηκαν καλυτεροι και απο τους δασκαλους τους.Οποιος αρεσκεται στις προαναφερθες μπαντες αλλα δεν τους λενε και πολλα οι τελευταιες δισκοφραφικες δουλειες τους…Stormwarrior κυριοι!
warlord anthology
Πριν το πρώτο Full-length βασικά μερικά που άκουσα. Από την συλλογή the oath of the…
Να με συγχωράς τότε. Άκουσε Drawing Down…μιας και είναι δίσκος-μια-κατηγορία-από-μόνος-του και επίσης το Engram είναι back to the roots άλμπουμ.
Ride-Nowhere
[SPOILER][/SPOILER]
κι επι τη ευκαιρια ας αναφερουμε κι οτι Nowhere>Loveless
Tankard-Thirst
Οι Tankard σε αυτον τον δισκο ειναι λιγοτερο crossover και περισσοτερο thrash,μοντερνο ομως και αυτο οφειλεται στην πολυ καθαρη παραγωγη.Οκ,οι Tankard παιζουν τα ιδια και τα ιδια,ειτε σου αρεσουν ειτε οχι.Πορωμενο μεν,απλοικο thrash,με κλασσικο στιχουργικο περιεχομενο στο μεγαλυτερο μερος του δισκου.Η σταθεροτητα στον ηχο τους ειναι το υπερ και συναμα το κατα του δισκου.Δεν με κερδισε ο δισκος οσο θα θελα και ας περιεχει και κομματαρες σαν το When Daddy Comes to Play .Τιμιοι πανω απο ολα
Museo Rosenback-Zarathustra [1973]
Πάμε μωρή μπαντάρα.
Δεν περιγράφω…
Aλλά έδινα ένα νεφρό να δω αυτή την σύνθεση live…
[B]N Carkade[/B] - Η Άγια Κάλτσα