Τι ακούτε τώρα; #5

Πρωτη Ακροαση

[B]Agoraphobic Nosebleed [/B]- Altered States of America

(δεν ξέρω…τέτοια διάθεση…πριν 50’λεπτα)

κατοπιν:

[COLOR=“DarkRed”][B]Life Of Agony [/B][/COLOR]- River Runs Red: 25th Anniversary Reissue
(…αλλά μέχρι 13’λεπτο, μετά έβαλα αυτό: )

[B][COLOR=“DarkSlateGray”]Fear Factory[/COLOR][/B] - Best of Fear Factory

(με 'φτιαξε κάπως…)

[B]Kvelertak[/B] - Meir

MΕΓΑΛΕΙΟ

και δευτερη

^ μπράβο για το αποπάνω.

Intronaut - Habitual Levitations (Instilling Words With Tones) [2013]

Moonspell - Alpha Noir / Omega White:):!:

[B]Boris - Präparat[/B] (2013)

Sabbat - Dreamweaver (Reflections of Our Yesterdays):):!:

[SIZE=“3”][/SIZE]

[RIGHT][I][SIZE=“2”][SIZE=“3”]…and you run and you run to catch up with the sun, but it’s sinking…[/SIZE][/SIZE][/I][/RIGHT]

Rage.Μια μεγαλη μπαντα που αγαπηθηκε πολυ στην Ελλαδα αλλα με την φυγη των Κοζανιτων αδερφων Ευθυμιαδη,ξεχαστηκαν σταδιακα.Εγω πιστευω παντως οτι τα πρωτα 3-4 αλμπουμς που κυκλοφορησαν σαν τριαδα,ειναι πολυ καλυτερα απο τα τελευταια των 90ς.
Το πιο χαρακτηριστικο στοιχειο του Soundchaser ειναι η μελωδια.To αρχαιο thrash στοιχειο εχει χαθει παντελως,το ιδιο και το συμφωνικο/κλασσικο στο οποιο ειχε οδηγηθει καποια στιγμη.Εδω κανει κουμαντο η κιθαρα,τα ρθθμικα σολος,τα μελωδικα ριφς.Η ιδιαιτεργ φωνη του Wagner παραμενει αναλλιωτη απο τον χρονο και ξεχωριζει δινοντας το στιγμα της μπαντας ακομα και να μην εχεις ακουσει νοτα ξανα απο τον δισκο.Το μαγικο σε αυτον το δισκο σε σχεση με παλιοτερους/μεταγενεστερους,ειναι το κεφι στις συνθεσεις.Μια ευχαριστη διαθεση διαπνεει το αλμπουμ και καθε τραγουδι του δισκου ειναι δημιουργημενο/εμπνευσμενο και οχι εξαναγκασμενο.Σε τελικη καταληξη δεν υπαρχουν μετριες στιγμες και αποτελει το αγαπημενο μου δισκο μετα το 1993.