Candlemass - Tales Of Creation:):!:
Lykathea Aflame Αυτό το βρήκα τυχαία σε πολύ υψηλή θέση στους καλύτερους death metal δίσκους ever. Προφανώς και γέλασα. Απλά τσέκαρα. Οι τύποι δεν έβγαλαν τίποτα και ο δίσκος έχει 21 reviews με 96%. Για να δούμε.
Rage - Strings To A Web:):!:
The Dogma-A Good Day to Die
Αν καποιος μου εβαζε να ακουσω την μουσικη των The Dogma και μου ζητουσε να μαντεψω την εθνικοτητα τους,το πιθανοτερο ειναι να κατεληγα στο οτι ειναι Φινλανδοι ή Αμερικανικοι.Τελικα ειναι Ιταλοι.Μουσικα κινουνται αναμεσα σε Disturbed,Into Eternity,Nightwish και Therion.Οσο περιεργο και να ακουγεται,νομιζω οτι εχω πεσει αρκετα κοντα στην περιγραφη τους.Αν και εχουν γοτθικο εξωφυλλο,τιτλους και στιχους,η μουσικη τους ειναι ευθυμη και υψηλορυθμη.Πολυ πιασαρικες κιθαρες,επαναλαμβανομενες γεφυρες και χορωδιες,μπολιασμενα πληκτρα,’‘φωνητικα-ειμαι με το γιο στον παδικο σταθμο και παιζουμε’’ και καμμια μπαλαντα και ολα ειναι οπως πρεπει.οκ,δεν ειναι ακριβως ο ηχος μου αλλα δεν μου πηγαινε και η καρδια να το κλεισω,μια χαρα ειναι,ειδικα αν γουσταρεις τετοιο ηχο.
Primordial Redemption - At The Puritan’s Hand:):!:
Iron maiden - piece of mind
Μεγαλο αλμπουμ οχι αστεια και καλυτερο απ το ντεπουτο τελικα. Αλλα που να ξερετε εσεις οι βαρβαροι απο καλη ποιοτικη μουσικη.
πριν:
ABHORRENCE demo 1990
τώρα:
GHOST:Infestissumam
:sleep:
[B]warrior soul[/B] - stiff middle finger
Warlord - Anthology, Deliver Us From Evil:):!: