Brocas Helm - Into Battle:):!:
Μιλάμε για τεράστιο album. Απίστευτη ατμόσφαιρα. Ανατριχίλα…
Warlord - The Holy Empire
Σε καθε ακροαση γινεται και καλυτερο. Και ιδιαιτερα με ακουστικα, παιρνει αρκετους ποντους παραπανω. Το 70.000 Sorrows ειναι ηδη κλασσικο, η επανεκτελεση του Father ειναι δυο κλασεις πανω, το Night Of The Fury ειναι λατρεια και το Killzone ειναι τρελη μεταλια με μια εξαιρετικη φωνη να το υποστηριζει.
συμφωνω απολυτα για το warlord…
[B]down[/B] - a bustle in your hedgerow
[B]Csejthe - Réminiscence[/B]
[B]Wyrd - Heathen[/B]
Εδώ έχουμε να κάνουμε με το ντεμπούτο των Φινλανδών Wyrd του 2001. Το 2008 η Kreation το κυκλοφόρησε σε 400 κόπιες βινυλίου (100 γκρι, 300 μαύρες) και μια από αυτές έχω και εγώ (στα αρχ…ια σας βέβαια αλλά ήθελα να το πω ).
Το album έχει διάρκεια 51 λεπτά και οι δύο πλευρές του δίσκου είναι ουσιαστικά τα δύο parts ενός κομματιού (heathen). Η μουσική που παίζουν οι Wyrd είναι αργόσυρτο black metal κατά κύριο λόγο, με αρκετά ambient στοιχεία και folk αναφορές. Φέρνει στο μυαλό κάτι από empyrium αλλά χωρίς την ηγετική “στόφα” των τελευταίων. Με χαλάει αρκετά μια ψηφιοποίηση στα φωνητικά που χωρίς να είναι πολύ έντονη, παρα ταύτα γίνεται αισθητή και στα αυτιά μου λίγο ενοχλητική. Όσο για τα καθαρά, epic φωνητικά, χωρίς να είναι άσχημα, έχω ακούσει και καλύτερα.
Για τους λάτρεις του είδους αξίζει και μια και δύο ευκαιρίες. Για όλους τους υπόλοιπους, υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα να αρχίσετε.
[I]http://youtu.be/Pw83GXdDvfI?t=21m42s[/I]
Λόγω ημέρας…
Electric Funeral, Fairies Wear Boots, Into the Void σερί στη μάπα \m/
Τρία από τα καλύτερα τραγούδια όλων των εποχώνε.
Ο ορισμός του AOR.
Miklos Rozsa - Ben Hur Love Theme:):!: