Τι ακούτε τώρα; #5

Gorath-MXCII

Οι Gorath διαλυθηκαν πριν ενα μηνα.Προλαβαν και παρεδωσαν καποια διαφορετικα αλμπουμς μεταξυ τους,τα περισσοτερα πολυ καλα.Στο MXCII εχουμε Black μεσαιων ταχυτητων,με ενα depressive τονο οταν οταν αποφασισουν να σιγονταρουν.Εννοειται οτι υπαρχουν και οι γρηγορες στιγμες με τον κλασσικο ηχο,οπως στο Godsgerecht Geschiedde και Heidewake αλλα αυτο που τους κανει να διαφερουν απο τους τονους αλλων κυκλοφοριων του ειδους ειναι οι απιστευτες αλλαγες στο ντραμμινγκ,και αυτες συνηθως θριαμβευουν στις πιο αργες στιγμες του δισκου.Ο ανθρωπος κτιζει τον ηχο και τους ρυθμους τους,λες και ολα βασιζονται πανω στα κτυπηματα του.Στιχοι στην μητρικη τους γλωσσα αλλα μεταφρασμενα στην αγγλικη (αν διαθετεις καθρεπτη :frowning: ).Παραγωγη απο Dan Swano ο οποιος νομιζω οτι απεδωσε πολυ σωστα τον ηχο που χρειαζοντουσαν.

[B]deathstars [/B]- synthetic generation

ειμαι ο μονος που του αρεσει τρελα αυτος ο δισκος και τις υπολοιπες κυκλοφοριες τους δεν μπορω να τις ακουσω με τιποτα…? :stuck_out_tongue:

[B]Goatess - Goatess (2013)[/B]

[B]Nettlecarrier[/B] - Nettlecarrier

Μάνος Χατζηδάκης - Μεγάλος Ερωτικός:):!:

Μητσιας/Τσανακλιδου - αχ ερωτα!
στιχοι: Lorca (μεταφραση Λ.Παπαδοπουλου)
μουσικη: Χ.Λεοντης

.Judas Priest - Graspop Metal Meeting:):!:

Portugal. The Man-Evil Friends [2013]

Γαμαει, οπως και ο,τι ακουω γενικα. Τις επομενες μερες ο στοχος μου θα ειναι να φαω μπαν, ή εγω ή ο Κλεαρχος δηλαδη. Το πρωτο ειναι και το πιθανοτερο.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΠΑΝΤΑ :!:

[I]http://www.youtube.com/watch?v=-SA2wWAIbs0[/I]

Ένα από τα τραγούδια της δεκαετίας που διανύουμε.
Ο σεισμός έρχεται στο 3:22… \m/