Τι ακούτε τώρα; #5

Αρκετά κομμάτια φέρνουν ηχητικά στις χρυσές εποχές, άλλα είναι πιο μοντέρνα- πάντως εννοείται ότι δεν συγκρίνεται με PL και πίσω. Εγώ θα σου έλεγα να πιάσεις αυτό ή το Tribe αν θες να συνεχίσεις κάπως, καλύτερα το δεύτερο. Αν είναι πάντως να έχεις στο μυαλό σου συνέχεια τον φόβο μήπως ξενερώσεις άστο καλύτερα.

Να θεωρήσω δηλαδή ότι το καινούργιο “επισκιάζει” οτιδήποτε εκτός του Tribe μετά την χρυσή εποχή εε ;

Υποκειμενικά δεν ξέρω ακόμα, αντικειμενικά μάλλον ναι. Τώρα το αν θες να ακούσεις Ryche χωρίς Tate(που τελικά καταλήγει να είναι το θέμα των περισσότερων εδώ μέσα) είναι δική σου απόφαση. Εμένα αν και κλώνος με ικανοποίησε ο LaTorre, δεν περίμενα ν’ ακούσω και κάτι διαφορετικό εξάλλου. :slight_smile:

Oκ έβαλα αυτό να ακούσω. Δεν μου πολυαρέσει είναι η αλήθεια , αλλά θα βγάλω ασφαλές συμπέρασμα με τις ακροάσεις.

[B]Shadow Gallery[/B] - Crystalline Dream

…και η φάση είναι κάπως έτσι —>

[SPOILER][/SPOILER]

[B]Agent Steel [/B]- Bleed For The Godz

[B]Ange - Le Cimetière des arlequins (1973)[/B]

Tuxedomoon - Desire (1981)

Live a thousand lives by picture…

…και συνεχίζομε ακάθεκτοι :

[I]http://www.youtube.com/watch?v=DbAqNwPfBuk[/I]

^ Ένα από τα τραγούδια που συνήθως τρώνε skip. :confused:
Σπάνια περίπτωση (ειδικά για Rory) αλλά δεν ξέρω…αυτή η εισαγωγή πάντα μού φέρνει κάτι από…

[SPOILER]

:p[/SPOILER]

αχαχα κι εμενα οποτε ακουω αυτο το κομματι μπουζουκακι και ασπρομαυρες εικονες μου ρχονται στο μυαλο

Black Sabbath - 13:):!:

[B]High on Fire[/B] Έτυχε.

[B]PINK FLOYD - music from the film MORE (1969)[/B]

[I]…and it’s high time cymbaline ,please wake me…:–[/I]