Slayer - Reign In Blood
ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ…
[B][SIZE=“4”]SLAYEEEEEEEER…[/SIZE][/B]:vibrate::vibrate:
[B]…ακόμα εδώ είσαι;;[/B]
(εκτός αν στέλνεις ποστ από κινητό και είσαι ΗΔΗ εκεί…:lol: 8) )
:drunk:
…εεε αφού δεν θα τους δω, επαγγελματικά γαρ, και αφού είμαι ακόμα στο γραφείο, ας βάλω κιεγώ, σαν παιδί
Slayer - South Of Heaven
…καλά να περάσετε, όσοι πάτε
:):!:
[B]East of eden - Mercator Projected [1969][/B]
moth
[B]Alcest- Le Secret EP[/B]
Καλοι και οι Alcest.
Εδω τωρα ακουγεται [B][I]αυτο[/I][/B]
Aποσπασμα διαλογου απο την ταινια:
[I]Travis: I’ll tell you why. I think you’re a lonely person. I drive by this place a lot and I see you here. I see a lot of people around you. And I see all these phones and all this stuff on your desk. It means nothing. Then when I came inside and I met you, I saw in your eyes and I saw the way you carried yourself that you’re not a happy person. And I think you need something. And if you want to call it a friend, you can call it a friend.
Betsy: Are you gonna be my friend?[/I]
Όχι απλά καλοί…όχι απλά καλοί…
On topic:
[QUOTE=metalMilitia;1535344]Όχι απλά καλοί…όχι απλά καλοί…
Γιατι? Σαμπως τους ηξερα κι απο χτες? Μηπως ειπες και σε ποιο κομματι αναφεροσουν? Ετσι τυχαια βρηκα ενα αλμπουμ τους στο ΓιουΤιουμπι, να’ ναι καλα!
Ο,τι θελουμε ακουμε στις 4:20 πμ., ετσι δεν ειναι?
[B][I]Aesop Rock - None Shall Pass[/I][/B]
Αντε, βρε σεις ξενυχτηδες! Κανω παιγνιδι μονη και βγαζω τον άσο απο το μανικι. Για να ακουμε, για να ακουμε…
[B][I]Impossible Germany by Wilco[/I][/B]
Αυτος μαλιστα - οχι Rihanna και κουραφεξαλα βραδιατικα (ακου Rihanna!, πώς μου ηρθε?!?!)
:bow2: Aesop Rock! Συνηθώς εγώ είμαι αυτός που ποστάρει τα non-metal και hiphopια εδώ μέσα.
[QUOTE=Voider;1535352]:bow2: Aesop Rock! Συνηθώς εγώ είμαι αυτός που ποστάρει τα non-metal και hiphopια εδώ μέσα.
E, ειπα να μη σε τρωει η μοναξια! Και αυτα που ηξερες, να τα ξεχασεις!
Το παρακατω το ψαρεψα απο αλλο θρεντ ενα βραδυ και μπορω να πω οτι ειναι ακρως νυχτερινο και ακρως psycho - ο,τι πρεπει για τωρα!
[B][I]Motorpsycho - La Lethe [/I][/B]
[B]Ληθη[/B], για να μην ξεχνιομαστε! Αμα θελετε να ξεχαστειτε παλι, η ωρα το επιτρεπει νομιζω.