Τι ακούτε τώρα; #5

Slayer - Reign In Blood

ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ…

[B][SIZE=“4”]SLAYEEEEEEEER…[/SIZE][/B]:vibrate::metal::vibrate:

E ρε γλεντια!..
[I]Sepultura - Drug me[/I]

[B]…ακόμα εδώ είσαι;;[/B]

(εκτός αν στέλνεις ποστ από κινητό και είσαι ΗΔΗ εκεί…:lol: 8) )

:drunk::metal:

…εεε αφού δεν θα τους δω, επαγγελματικά γαρ, και αφού είμαι ακόμα στο γραφείο, ας βάλω κιεγώ, σαν παιδί
Slayer - South Of Heaven
…καλά να περάσετε, όσοι πάτε
:):!:

Ulver - It Is Not Sound

[B]East of eden - Mercator Projected [1969][/B]

moth

[B]Alcest- Le Secret EP[/B]

moth

Magma,
Θυμιζει λιγο Bolero ή εχω την (ψευδ)αισθηση?
http://youtu.be/3-4J5j74VPw

Καλοι και οι Alcest.
Εδω τωρα ακουγεται [B][I]αυτο[/I][/B]

Aποσπασμα διαλογου απο την ταινια:
[I]Travis: I’ll tell you why. I think you’re a lonely person. I drive by this place a lot and I see you here. I see a lot of people around you. And I see all these phones and all this stuff on your desk. It means nothing. Then when I came inside and I met you, I saw in your eyes and I saw the way you carried yourself that you’re not a happy person. And I think you need something. And if you want to call it a friend, you can call it a friend.
Betsy: Are you gonna be my friend?[/I]

Όχι απλά καλοί…όχι απλά καλοί… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

On topic:

[QUOTE=metalMilitia;1535344]Όχι απλά καλοί…όχι απλά καλοί… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Γιατι? Σαμπως τους ηξερα κι απο χτες? Μηπως ειπες και σε ποιο κομματι αναφεροσουν? Ετσι τυχαια βρηκα ενα αλμπουμ τους στο ΓιουΤιουμπι, να’ ναι καλα!

Ο,τι θελουμε ακουμε στις 4:20 πμ., ετσι δεν ειναι?

[B][I]Aesop Rock - None Shall Pass[/I][/B]

Άι γουιλ κουφ γιου νάου!!!

[I][U]http://youtu.be/CvBfHwUxHIk[/U][/I]

To Rocking διαμαρτυρεται…

Αντε, βρε σεις ξενυχτηδες! Κανω παιγνιδι μονη και βγαζω τον άσο απο το μανικι. Για να ακουμε, για να ακουμε…

[B][I]Impossible Germany by Wilco[/I][/B]

Αυτος μαλιστα - οχι Rihanna και κουραφεξαλα βραδιατικα (ακου Rihanna!, πώς μου ηρθε?!?!)

:bow2: Aesop Rock! Συνηθώς εγώ είμαι αυτός που ποστάρει τα non-metal και hiphopια εδώ μέσα.

[QUOTE=Voider;1535352]:bow2: Aesop Rock! Συνηθώς εγώ είμαι αυτός που ποστάρει τα non-metal και hiphopια εδώ μέσα.

E, ειπα να μη σε τρωει η μοναξια! Και αυτα που ηξερες, να τα ξεχασεις!
Το παρακατω το ψαρεψα απο αλλο θρεντ ενα βραδυ και μπορω να πω οτι ειναι ακρως νυχτερινο και ακρως psycho - ο,τι πρεπει για τωρα!
[B][I]Motorpsycho - La Lethe [/I][/B]

[B]Ληθη[/B], για να μην ξεχνιομαστε! Αμα θελετε να ξεχαστειτε παλι, η ωρα το επιτρεπει νομιζω.

Πάμε κι άλλο ένα για καληνύχτα, στα ίδια επίπεδα mainstreamισμού της Rihanna για να μη νιώθει μόνη. :slight_smile: