Μα συγγνωμη, τι ειναι αυτα που ακουνε μερικοι μεσημεριατικα? Sieges Εven? iconⒶclass?
Για φερτε στο μυαλο σας αυτη την εικονα: παραλία, μεσημερι, ζέστη, κυματα να σκανε παραδιπλα, θαλασσινη αυρα, κι εσεις αραγμενοι στην ξαπλωστρα (ή ορθιοι στο μπαρ, δε θα μαλωσουμε κιολας!) να ακουτε δυνατα [B][I]αυτο [/I][/B]
ΡΑΣΤΩΝΗ!!
Dub-dub-dub-dubstep! Με ρυθμο!
I don’ t give a f@ck about anything else!
Παραλία, μεσημέρι, ζέστη και η Nandia topless;
Οντόπικ:
Ο,τι θελει το κοινο - και [B][I]παραγγελιές[/I][/B] δεχομεθα! :lol:
Σειρα μου για [B][I]on topic[/I][/B]:
Ειδα κακο ονειρο οτι θα βρω το μπελα μου με τοσα λινκς
Συνεχομενες μετριοτητες για σημερα…
Seventh Omen-Majestic
Prog Metal με οργανοπαικτες επιπεδου αλλα συνθεσεις ανικανες να ενθουσιασουν εκτος ολιγων εξαιρεσαιων.
Merrimack-Of Entropy and Life Denial
Black Metal με καποιες πινελιες απο Death,αν και απο Γαλλια δεν προσπαθει να ξεχωρισει με κατι το διαφορετικο αλλα επικεντρωνεται στον κλασσικο μπλακ μεταλ ηχο.Και αυτο ειναι καλο μονο που δεν λειτουργει το αποτελεσμα οσο θα ηθελα.Δεν ενιωσα την ‘‘κρυαδα’’ που πιβαλλεται απο τετοιου ηχου μπαντες.Ακινδυνοι
Christ Agony-Trilogy
Παλαιμαχοι Πολωνοι Blacksters.Μια ζωη,με θολο οραμα και συννεφιασμενες παραγωγες.Πολυ αμβλυς ηχος.Και αυτοι με στοιχεια ντεθ οπως και καποια πολυ μελωδικα σημεια (γενικοτερα εχουν μελωδια στα τραγουδια τους) που μου θυμιζουν Hollenthon.
Νωρίτερα
τώρα
Van Der Graaf Generator-Godbluff [1975]
Ε ρε, τι γινεται σημερα στο θρεντ απο τις 16:36 και υστερα! Αλμπουμαρες απο συγκροτηματαρες (ως επι το πλειστον!). Aν και η μιση μου καρδια βρισκεται στο dubstep που ακουγα νωριτερα, ειπα να παω με το ρευμα και να μη χαλασω το ωραιο κλιμα που δημιουργησατε. Μην κοιταξετε παρολα αυτα το πουλι πολλη ωρα στα μάτια, μπορει και να σας υπνωτισει :-DDD
Anthem
Aφιερωμενο σε ολους τους προηγουμενους forumιτες που ανεφερα πριν.
Κeep up the good work, guys!
Evile - Five Serpent’s Teeth:):!:
[SIZE=“3”][B]Wobbler - Hinterland [2005][/B][/SIZE]
Για το Hinterland τι να πουμε τωρα? :thumbup: εις την νιοστην
(ξεχασα να πω) οντοπικ:
[B][I]Sanctuary[/I][/B]
[B][I]Resolution[/I][/B]