Entomped - Clandestine:):!:
…κλιπάκια με τον Σταρόβα…για να περνάει η ώρα στο γραφείο:):!:
Αναλαφρα μεν, σε βαζουν σε σκεψεις δε…
[I]She said: "We were never feeling bored
’Cause we were never being boring
…
And we were never holding back or worried that
Time would come to an end
We were always hoping that, looking back
You could always rely on a friend[/I]
[B]Pet Shop Boys - Being Boring[/B]
LARM- CHEMICAL SUICIDE
είχα καιρό να βάλω!
INFEST-SLAVE -LP-
Με αφορμή τα τελευταία νέα, αλλά και σε προσπάθεια να ξεφύγω λίγο πάλι από την Αθήνα που πνίγει.
Pink Floyd - The Wall
Μπαινω στο καταλληλο mood για αυριο. Ευχομαι να ξαναζησω τις ανατριχιλες της πρωτης φορας.
Ωραιος ο αποπανω. Σου (σας) ευχομαι να τις ξαναζησετε αυριο τις ιδιες ανατριχιλες - και ακομα μεγαλυτερες!
Ον τοπικ
[B]Eloy - Floating[/B]
Edit
Συνεχεια με Eloy παντα (ενας γυρος δε φτανει!)
[B]Eloy - Power And The Passion[/B]
2o edit
[B]Bohren & Der Club of Gore - Constant Fear[/B]
Το ακουω και προσπαθω να καταλαβω την ψυχη αυτων που τα ακουνε κατι τετοια και τα στελνουν και σε αλλους να τα ακουσουν. Μαλλον προκειται για ομορφες, μελαγχολικες ψυχες… μοναχικες υπαρξεις που η μοναδικη φωνη που τους απομεινε ειναι αυτη η μελωδια… και το μηνυμα που ψιθυριζουν, μιας και δεν εχουν τη δυναμη πια να το φωναξουν [I]“Σωσε με, βυθιζομαι ολο και πιο βαθια, σωσε με, χανομαι ολο και πιο μακρια…” [/I]
Ασυναρτησιες λεω, μαλλον στις παραωρες επρεπε να το ποσταρω ή στο Πειτε ο,τι σας κατεβει
Νταξι το παρακανες.Ειναι οντως δισκος που πρεπει να βρισκεσε σε ενα συγκεκριμενο mood για να το νιωσεις στη ψυχη σου,αλλα δε χρειαζεται να εχεις και τασεις αυτοκτονιας για να το ακουσεις .Ενα ηρεμο,μιζερο καλοκαιρινο βραδακι ειναι οτι πρεπει για να το ακουσεις και ακομα καλυτερα βραδυ στο αυτοκινητο.
απιστευτος δισκος παντως
Με παρεξηγησες, Μech! Εγω τασεις αυτοκτονιας; Απο πού κι ως πού; (Αν και μερικοι εδω μεσα θα το θελαν πολυ:p) Αλλον εννοουσα χτες βραδυ και το καταλαβε! Γεια σου, άλλε!
Μουά, ακουω τετοια (ολη τη λιστα του ηχοσυννεφου) κι εχω φουλ κεφια
(αλλά για το “απιστευτος δισκος” θα συμφωνησω μαζι σου…)
[B]https://soundcloud.com/user357838353/trails-and-ways-sure-thing-01[/B]
Exodus - Fabulus Disaster:):!:
[B]All Pigs Must Die[/B] Εχαμός!
Autopsy - Mental Funeral:):!:
Καλό ταξίδι μικρό αγόρι.
Βοηθάει το να μην έχεις, είτε επειδή σου την πήραν, είτε επειδή την έχασες, είτε επειδή… την σκότωσες.
[COLOR=“darkred”][B]If you Dare![/B][/COLOR]
Επίσης, το να πρέπει να είσαι σε κάποιο συγκεκριμένο mood για να ακούσεις κάποιο είδος μουσικής για να το “νιώσεις” καλύτερα, νομίζω ότι το υποτιμάει και το μειώνει. Διαφορετικά πράγματα θα νιώσεις και θα πάρεις από το κομμάτι όταν είσαι χαρούμενος και διαφορετικά όταν είσαι στις μαύρες σου. Στην τελική μην ασχολείσαι και καθόλου, δε νομίζω να λείψεις από τους υπόλοιπους.
RIPCORD- Live by the bomb die by the bomb