[B]TRUE WIDOW[/B] - As High As The Highest Heavens And From The Center To The Circumference Of The Earth
Kαι ταιριαζει τελεια με το μουντη διαθεση τουτης εδω της πολης ,αυτη την περιοδο …
[B]TRUE WIDOW[/B] - As High As The Highest Heavens And From The Center To The Circumference Of The Earth
Kαι ταιριαζει τελεια με το μουντη διαθεση τουτης εδω της πολης ,αυτη την περιοδο …
Ναι παιδια κι εγω για τους Conception μιλαω εκει αδικηθηκε ο Khan…στους Kamelot μια χαρα επιτυχια εχει…ο Ostby βεβαια ειναι τρομερα υποτιμημενος…και οι Conception & οι Ark εμπορικα πανε χαλια…θα επρεπε να εχουν πολυ μεγαλυτερο status…anywayz καλυτερα να δενεσαι με δισκους που τους ξερουν λιγοι γιατι ετσι το δεσιμο ειναι πιο δυνατο…οσο για τα υπολοιπα τα εχω ακουσει αλλα οχι τοσο πολυ οσο το Parallel Minds…και Kamelot ειμαι φαν αρα τα 'χω ακουσει ολα!!! (λιγο πιο καλο ηχο να ειχε αυτος ο κερατας ο Youngblood και να επαιζε λιγο πιο εμπνευσμενα στο θεμα της ΣΥΝΘΕΣΗΣ σολο, θα ηταν απο τους καλυτερους μουσικους της γενιας του…οχι πως τωρα δεν γαμανε…καθε αλλο)
Ark για να λεω την αληθεια δεν εχω πολυακουσει…πρεπει να εχω ενα δισκο τους στον σκληρο αλλα δεν εχω κατσει ποτε αρκετη ωρα για να τον λιωσω…
Και για να ειμαστε και on-topic…UP THE IRONS \m/!!!
Οχι με τη σειρα του δισκου ομως…εχω βαλει αναγκαστικα ακουστικα στο κινητο για να μην με κραζει η μανα μου (“χαμηλωσε τους πια αυτους τους διαβολους” κλπ κλπ :lol::lol:)
Annihilator - Never Neverland:):!:
άκρως χειμωνιάτικο, άκρως ταιριαστό
ΠΑΜΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!!!
οτι πρεπει για το κρυο!
[B]lathspell[/B]-elegia
Cathedral - Forest Of Equilibrium:):!:
R.I.P Gary Moore
Η φωνη του Khan πιο κοντα στο στιλ που τραγουδουσε στους Kamelot…δισκαρος απο τους λιγους…κριμα ρε πουστη καποιες μπαντες να ειναι πρακτικα αγνωστες…ΚΡΙΜΑ…
Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Για να δούμε…
^^^^Σε παω εσενα…