Σουηδικο death metal.Αρκετα καλο ομως.Ευτυχως,γιατι με το που ειδα το τραγελαφικο εξωφυλλο με το τερατακι,τα μωβ χρωματα και τον τραγουδιστη να φοραει μπλουζακι Cradle Of Filth,το μυαλο μου πηγε στα χειροτερα.Υπαρχει τραχυτητα παρολα τις μελωδικες γραμμες στις κιθαρες(και μονο απο εκει,δεν υοαρχου συνθς κτλ).Η παραγωγη του Mikael Hedlund στα Abyss studios βοηθα τα καλυτερα χαρακτηριστικα του ηχου τους να ακουστουν και το ‘‘μελωδικο’’ ντεθ τους να ακουγεται αρκετα πιο σκληρο απο τους υπολοιπους κυριους που διεδιδαν την ιδια εποχη οτι επαιζαν αντιστοιχα.Οκ,δεν εμεινα και αφωνος αλλα αφου καλος μου φιλος και εμπειρος death metal ακροατης μου προτεινε το Malleus Maleficarum για καλυτερο,προχωρω προς ακροαση αυτου
Φίλη σου δεν είμαι αλλά σαν έμπειρη death metal ακροάτρια και εγώ το Maleficarum προτείνω. Βασικά μόλις είδα το ποστ για Centinex πάτησα αμέσως quote γι’ αυτό το δίσκο και το Subconscious Lobotomy. Μετά είδα ότι τον ανέφερες.
…πολύ καλύτερα το απόλαυσα απ’το φυσικό προιόν…το Despite The Waves, το πιο αγαπημένο, απ’το σύνολο των πολυ καλών τραγουδιών…εντάξει απ’το αφιέρωμα τους έμαθα, αλλά εδώ έχουμε progesive rock-metal, με ωραίες ιδέες, κάποια όμορφα ριφς, ωραία ταιριασμένα, αλλα πάνω απ’όλα συνθέσεις, τραγούδια