Headspace-I Am Anonymous
Τπτ καταλληλοτερο για τον πρωινο καφε.Καλημερα…ΜΟΥΣΙΚΗ
Προγκ Ροκ(εως μεταλ σε σημεια) με την φωναρα του Wilson πισω απο το μικροφωνο (Threshold) και τον γιο του Wakeman στα πληκτρα να κανει περηφανο τον πατερα του(YES)
Πρέπει να το τσεκάρω κάποια στιγμή αυτό. Είναι στα υπόψην…Μέχρι τότε όμως…
[B]RUSSIAN CIRCLES:Memorial [/B]
δεν είναι κακό αλλά εδώ και ώρα δίνω περισσότερο βάση στη βροχή δίπλα μου παρά στο δίσκο, πρώτη φορά που δεν ενθουσιάζομαι με νέα δουλειά τους. anyway ακούτε και μόνοι σας [B][U]εδώ[/U][/B]
γενικά πολλά νέα άλμπουμ αυτές τις μέρες, μερικές ακροάσεις από χτες:
[B]SAMSARA BLUES EXPERIMENT:Waiting for the flood[/B]
προφητικός τίτλος με τη βροχή αυτών των ημερών, 4 10λεπτες συνθέσεις (όλο το άλμπουμ [U]εδώ[/U]) και άλλο ένα σουπερ αλμπουμ απο τους γερμανούς. Φέρτε τους πάλι!
[B]VOLBEAT:Outlaw Gentlemen & Shady Ladies[/B]
catchy χωρίς τυρίλα, σπάνια ξαναγυρνάω σε προηγούμενα άλμπουμ τους αλλά πάντα ακούω ευχάριστα κάθε νέα δουλειά τους. Α! έχει και συμμετοχή του μεγάλου King Diamond στο [B][U]room 24[/U][/B]
[B]RUNNING WILD:Resilient[/B]
περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις και όχι, ένα [B][U]bloody island[/U][/B] δε φτάνει
[B]THE ANSWER:New Horizon[/B]
σε ρηχά νερά και πάλι, καλές στιγμές εδώ και κει (ξεχωρίζει το [B]call yourself a friend[/B]), τους προτιμώ live σε μικρούς κλειστούς χώρους (και τις 2 φορές υπέροχοι)
[B]ANNA CALVI:One Breath[/B]
Λατρεία το πρώτο της άλμπουμ και μια σουπερ εμφάνιση στο Sziget περυσι οπου και την έμαθα, εδώ συνεχίζει στο ίδιο στυλ με μελωδίες που θα προτιμήσω να ακούσω ξανά το απόγευμα αν συνεχίζει να βρέχει…
[B]MELENTINI:Explosions Around, The Desert Inside
[/B]
ιδανικό μινιμάλ άκουσμα χωρίς εξάρσεις αλλά με υπέροχες ερμηνείες. λογικά στη λιστα της χρονιάς,
[B]ARCADE FIRE:Reflektor[/B]
οι μουδιασμένες πρώτες ακροάσεις μέσα στη βδομάδα δεν ήταν καλό σημάδι, ιιισως ξαναπάρει κάποιες ακροάσεις ακόμη
Αυτό είναι post! Εύγε!
Εξαιρετικό δείγμα τεχνικού sci-fi thrash από τους Αμερικάνους. Κομματάρες και τα 8 τραγούδια του album και φωνητικά που μου φέρνουν στο μυαλό Chuck Schuldiner των τελευταίων albums.
ΥΓ. Βάλτε και κανέναν στίχο στο βινύλιο ρε παιδιά…Χάνεται η μισή μαγεία…
Καλό ρε φίλος… 8)
Rotting Christ - Κατά Του Δαίμονα Εαυτού
…μετά από κάμποσους μήνες, και αρκετές ακροάσεις, αυτός ο δίσκος μαρέσει όλο και περρισότερο…αυτή η κολεκτίβα από διάφορες κουλτούρες, έγινε μένα τρόπο που πραγματικά σε ταξιδεύει δίνοντάς σου μελωδιές και ερμηνίες μοναδικές
:):!:
Rotting Christ - Triarchy Of The Lost Lovers
Ενα απο τα 3 αγαπημενα μου αλμπουμ τους και ο,τι πιο [B][SIZE=3]ΕΠΙΚΟ[/SIZE][/B] εχουν κανει ως προς τη μουσικη κατευθυνση. Γεματο κομματαρες που αποπνεουν επικοτητα, μελωδιες που τους ανεβαζουν επιπεδο, εξαιρετικος δισκος. Ειναι ο τελευταιος που ηχογραφησαν με τον original μπασιστα Jim “Mutilator” και με αυτον κλεινει η πρωτη περιοδος της μπαντας. Ολα τα κομματια ειναι μοναδικα και ιδιαιτερα και πλεον εχουν αποκτησει τον ολοδικο τους ξεχωριστο “Rotting Christ ηχο”. Αιωνια λατρεια, το King Of A Stellar War ειναι το πρωτο κομματι τους που ακουσα στην ζωη μου και δεν εχει παψει απο εκεινη την στιγμη να με πωρωνει καθε μα καθε φορα που το ακουω, μεσα στο top-3 κομματια τους ever.
[B][I]The king of the inner dominion
The circle of the lost lovers
Those who start the monarchy
Melodies of them who gave up the ghost
A new sovereign
Son of the first king
After the seizure plague
King of a stellar war
King of a stellar war
Sensual descendant
Of carnal love
Semaphore
Of all unearthly souls
Married
To the divine war
Dedicated to his father’s vow
Swear in power to low
King of a stellar war
King of a stellar war
The king of the inner dominion
The circle of the lost lovers
Those who start the monarchy
Melodies of them who gave up the ghost
A new sovereign
Son of the first king
After the seizure plague
King of a stellar war
King of a stellar war[/I][/B]
^ το ριξαμε στο διαλογισμο, Voider? :p:D
on topic
Blank Faces - A Course Of Infinite Escape (Nov. 2013)
Ακουστε το κι εσεις, ειναι καλο.
The Machine-Shadow Of The Machine [2007]
Into the crypt of rays ! Το ακούω τωρα γιατι το εκπέμπω και ραδιοφωνικός να ουμ !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Black το νόμιζα, Death μου βγήκε και δυστυχώς κακού τύπου. Μέτρια τραγούδια, καθόλου προσωπικότητα. Τα ίδια και τα ίδια από την αρχή μέχρι το τέλος. Κρίμα γιατί στα τέλη του 90 είχαν βγάλει 2 δισκάρες.
ωραιο Voider!
Sons of Past’s Decay και Theoria ειναι κομματαρες!
Μου απαντησαν και στο FB lol.
The Gathering - Mandylion
…δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα συναισθήματα, που σου φέρνει αυτό το αριστούργημα
:):!: