Τι ακούτε τώρα; #5

Rotting Christ - Theogonia

Ο αγαπημενος μου δισκος τους μαζι με το Thy Mighty Contract και το Triarchy Of The Lost Lovers. Ποτε δεν μπορω να τους αποφασισω ποιος ειναι 1ος ποιος 2ος και ποιος 3ος. Αλλα πολλες φορες οταν ακουω αυτην την [B][SIZE=4]ΔΙΣΚΑΡΑ[/SIZE][/B] λεω μεσα μου, οτι ισως αυτος να ειναι πρωτος, αλλα μετα παλι δεν ειμαι σιγουρος. Οπως και να 'χει προκειται για αψεγαδιαστο δισκο με μπομπα παραγωγη, μονο κομματαρες και εξαιρετικα τοποθετημενα τα στοιχεια απο την παραδοσιακη ελληνικη μουσικη. Ο Σακης κανει καποιες απο τις καλυτερες ερμηνειες της ζωης του, τα riff και τα σολο ειναι εξαιρετικα, ο Θεμης βαζει φωτια στα ντραμς και το μπασο προκαλει σεισμους. Πωρωτικος δισκος, ακρως εθιστικος, σε κραταει στην τσιτα καθολη την διαρκεια του. [B][SIZE=4]ΕΠΟΣ[/SIZE][/B].

Rotting Christ - A Dead Poem

:):!:

Haken-Visions

πριν:
[B]SOUND OF CONTACT:Dimensionaut[/B]

Το μήλο κάτω απ΄τη μηλιά κτλ official video [B][U]εδώ[/U][/B]

τώρα:
[B]EXIVIOUS:Liminal[/B]

instrumental prog οργασμός, ολόκληρο [B][U]εδώ[/U][/B]

Mariam The Believer-Blood Donation [2013]

Ayreon - The Theory of Everything

[B]Converge - All We Love We Leave Behind [/B]

Savatage - dungeons are calling ωραίο heavy metal ρε

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zoetrope-Mind over Splatter

Thrash?Δεν με τρελανε.Πολλα crossover στοιχεια και δεν μου κανει.

Rotting Christ - Genesis

Rotting Christ - Non Serviam

Degree Absolute-Degree Absolute

Ειναι κριμα να μην υπαρχει μια αναφορα για αυτην την Prog metal μπανταρα (και με εταιρια την Sensory απο πισω της) στα Metal Archives/Discogs κτλ ενω να αναφερεται καθε τριτοκοσμικη μπαντα με ενα ντεμο της π…λακας.

Rotting Christ - Aealo

Μετα την τεραστια επιτυχια του Theogonia οι Rotting Christ δεν επαναπαυτηκαν και απεδειξαν οτι εχουν ακομα καλλιτεχνικες ανησυχιες και δεν φοβουνται να τολμησουν. Ενας δισκος με εντονη την χρηση της παραδοσιακης ελληνικης μουσικης και πολλα νεα στοιχεια που ειναι πολυ διαφορετικος απ’οτι ειχαν κανει μεχρι τοτε. Πολεμικη ατμοσφαιρα, πονος, θρηνος και ο δισκος να κλεινει με το στοιχειωτικο Orders From The Dead με την Diamanda Galas να σε ανατριχιαζει… Φοβερος δισκος που θελει τολμη για να τον βγαλεις. Και με ανεση το ωραιοτερο εξωφυλλο σε δισκο τους ever…

Kokomo - s​/​t (2013)