Τι ακούτε τώρα; #5

Metal Church - The Dark

:):!:

Morningstar-Finnish Metal

Αν και το εξωφυλλο φαινεται Μαυρομεταλλικο,εδω εχουμε επικο heavy Metal που χρωστα πολλα στους Manilla Road.Ακουστε το In the Night για μια πρωτη γευση οσοι γουσταρουν αντιστοιχο ηχο

YC The Cynic-GNK [2013]

Coroner - No More Colors

Οι οποιοι μολις ειδα πως εχουν επανασυνδεθει και εχουν βγαλει και δισκο φετος, λολ. Κοιτα να δεις τι γινεται

Metal Church - Hanging in the Balance

To α κ ο υ μ ε… και οχι πια earphones, οχι πια… οχι πια…

Επειδή κάποιες ώρες πέρασαν και κάποιες δεν περνάνε…

Δυο απο τους αρτιότερους προγκ μεταλ δίσκους…

Τωρα παίζει…
[B]Fates Warning-Perfect Symmetry[/B]

Και μετά ετοιμάζεται…
[B]Sieges Even-The Art Of Navigating By The Stars[/B]

Ακόμα και οι τίτλοι τους ειναι έργο τέχνης…

Δεν περνάνε οι ώρες…

Εγώ άκουσα δυο δίσκους σερί dissection μέσα στο αμάξι και ισιωσα! Που είναι αυτές οι μπάντες σημερα ρε . Επίσης εχθές το βράδυ άκουσα τα πρώτα 6 κομμάτια του νέου δίσκου , σεπουλτουρα και μου άρεσαν αρκετά ! Χμμ

Sent from my iPhone using Tapatalk

[B]BLACK SPIDERS:This Savage Land[/B]

Toυς είχα δει το 2011 μαζί με BLACK COUNTRY COMMUNION, SPOCK?S BEARD, THUNDER, AUTUMN, GRAVEYARD, SAINT JUDE και GENTLEMANS PISTOLS και ήταν οι λιγότερο εντυπωσιακοί αλλά τούτο εδώ είναι ένα καλό δυνατό hard rock album που θα έπερνε τις απαραίτητες ακροάσεις ακόμη και αν δεν υπήρχε το sexy clip του [B][U]Balls[/U][/B]… Από την άλλη η ευχάριστη έκπληξη έρχεται από το [B][U]put love in its place[/U][/B] που ξεφευγει από την κλασική ροκ ν ρολ μανιέρα με (γκουχ γκουχ) indie χρωματισμούς. Εχει ζουμί ο δίσκος πάντως και η ουσία είναι σε απλούς ζήτω-οι-motorhead ύμνους όπως το [B][U]teenage knife gang[/U][/B] και σε σαμπαθικά tribute όπως το κλείσιμο του άλμπουμ με το [B][U]Sleepy Demon[/U][/B]

[SPOILER]Σηκωθείτε ΤΩΡΑ από πολυθρόνες, κρεβάτια, καναπέδες, μπαούλα. Κατεβάστε το, δανειστείτε το, κλέψτε το, δεν ξέρω τι θα κάνετε αλλά τρέξτε να το ΑΚΟΥΣΕΤΕ!!!
[/SPOILER]

[B]Denouncement Pyre - Almighty Arcanum[/B]

Στα μεγάλης διάρκειας κομμάτια μου το χαλάνε λίγο. Έπονται ακροάσεις βέβαια, θα δείξει.

Gammaray - Land Of The Free

:stereo::stereo: