Τι ακούτε τώρα; #5

Piledriver-Metal Inquisition + Stay Ugly

Οουπς.Τωρα προσεξα οτι εδω παιζει κιθαρα ο Edward Pursino των Virgin Steele.Καμμια σχεση,ουτε που μου περασε απο το μυαλο.Θα πεσει συντομα ξεθαμα και στο Nightmare Theatre των Exorcist μιας και εχει καιρο να ακουστει.Original Sin εχει ακουσει κανενας να πει γνωμη??

Iced Earth - Night Of The Stormrider

:):!:

Peccatum - Strangling from Within

http://open.spotify.com/album/3PSXS0QdGK6uorPJSnlCnq τι να λέμε τωρα . Ο άνθρωπος πριν πιάσει το μικρόφωνο άδειαζανε καβες σε ακτίνα 100 χιλιομέτρων !!!

Lonesome rider

Darkthrone-Sardonic Wrath

οκ,μια χαρα δισκος ειναι.Αν ελειπαν και οι συνθεσεις του Fenriz,θα ταν ακομα καλυτερα.Nocturno Culto και τα μυαλα στα…μαυρα

Coen - Cognitive

Sacred Warrior - Master’s Command

…ξέθαψα ένα διαμάντι, που απόκτησα τυχαία, μαζί με άλλα 5 από περίπτερο πριν κάμποσο καιρό, όμορφες μελωδίες, υπέροχα φωνητικά, στίχοι που μιλούν για αγάπη προς όλους, ανεξάρτητα στο τι πιστεύει ή δεν πιστεύει ο καθένας μας…απ’ότι είδα έβγαλαν και πρόσφατα δίσκο, οπότε θα τσεκάρω

Iced Earth - Alive In Athens

Απο τα καλυτερα live album ever και δισκος-μνημειο για το heavy metal των 90’s… Οι Iced Earth στην καλυτερη φαση της καριερας τους και ενα ελληνικο κοινο που αποδεικνυει οτι ειναι απο τα κλαυτερα της γης και τα δινει ολα με το παθος να ξεχειλιζει. Απλα ζηλευω θανασιμα οσους ηταν εκει και το εζησαν…

Rush - Snakes & Arrrows dvd

…μπορεί να μην ξέρω όλη την δισκογραφία τους, αλλά μόλις τους ακούω, αλλά κυρίως μόλις τους βλέπω, είμαι ευτυχισμένος:roll: