Iced Earth - Horror Show

:):!:

Red dragon cartel - red dragon cartel . Πόσο μπορεί να γαμαει . Για όποιον τον ενδιαφέρει είναι η νεα μπάντα του jake e lee
Lonesome rider

Blut aus Nord-Memoria Vetusta II: Dialogue with the Stars
Μια σπουδαια μπαντα που εχει κυκλοφορησει δισκαρες,με τον συγκεκριμενο να ειναι ο καλυτερος του την τελευταια δεκαετια.Παντως πιστευω οτι δεν εχουν πει την τελευταια τους λεξη και ο επομενος δισκος θα ειναι πολυ καλυτερος τωρα που ξεμπερδεψανε(?) με την τριλογια.Μαγευτικη ατμοσφαιρα με τα σκοτεινα στοιχεια του black metal παρελθοντος τους να ειναι παντα παροντα
http://www.metal-archives.com/images/5/0/9/3/50936.jpg
GOOSEFLESH-CHEMICAL GARDEN 1999
το μονο ολοκληρωμενο τους αλμπουμ. αγαπανε testament-down, ειδικα testament. χωρις να ειναι και παρα πολυ ταλαντουχοι καταθετουν, μελωδια με ωραια ριφ και καλη παραγωγη .χαθηκαν και αυτοι στη ληθη του χρονου .
Iced Earth - Plagues Of Babylon

Δυστυχως το αλμπουμ δεν ανταποκρινεται στις υψηλες προσδοκιες που ειχαν δημιουργηθει απο το Dystopia και την γενικοτερη αναγεννηση της μπαντας απο την στιγμη που ανελαβε τα φωνητικα ο Stu Block. Μετριος δισκος με το πρωτο μισο (τα 6 πρωτα κομματια) να ειναι concept και δυστυχως δεν πλησιαζει ουτε στο ελαχιστο το Dystopia. Δεν ειναι κακος δισκος, εχει καποια πολυ καλα κομματια αλλα ειναι μετριος για Iced Earth. Κορυφαιες στιγμες του δισκου το Cthulhu, το The End? και το If I Could See You, ενω γουσταρω πολυ και την διασκευη στο Highwayman. Απο εκει και περα εχει καλα κομματια, αλλα τιποτα που να σε κολλαει στον τοιχο και να θες να το ακους ξανα και ξανα. Δεν πειραζει θα μας αποζημιωσουν στο live.
Volbeat - Outlaw Gentlemen & Shady Ladies

:):!:

Flacmans Port-Afterlife
Μοναδικη κυκλοφορια αυτων των Γερμανων πιτσιρικαδων.Επιδιδονται σε speed metal(power/thrash αν προτιματε).Διπλες κιθαρες και 5πλη καυ…α εχουν σαν αποτελεσμα αγουρο μεν αλλα παθιασμενο ηχο.Δεν προσφερουν κατι το καινοτομο,ακομα και για το 1992 που κυκλοφορησε αλλα κατα τη γνωμη μου αξιζε καλυτερης μοιρας.Κοινωνικοπολιτικοι στιχοι (γραμμενοι παιδικα πολλες φορες) συμπληρωνουν την θρασαδικη συμπεριφορα τους.
Αγαπώ! Ειδικά το The Song of the Sibyl… τί μελωδία!

Sol-Let There Be a Massacre
Δευτερο ακουσμα στο ντεμπουτο των Doom/Deathsters SOL.Για να τα λεμε πιο σωστα οι SOL ειναι μονο ενα ατομο που τα παιζει ολα (μονο καποιες επιπλεον κιθαρες στο The Inanity of Man απο καποιον αλλο μουσικο).Εκτος απο τα κλασσικα οργανα ακουγονται και αλλα οργανα οπως αρκοντεον,μπαντζο,κλαρινετο.Ωραιες αργοσυρτες μελωδιες σε κανουν να νιωθεις σαν βρεγμενο ρουχο που το χτυπανε να στεγνωσει.Αν και μουσικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,το οτι οι στιχοι ειναι γραμμενοι σε Ρουνουν ειναι ακρως ενοχλητικο και μου στερει το συνδυασμο ηχου με διαβασμα.
’‘And this is how life ends,with a final breath of regret’’
Μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο έχω κάνει 120 plays στους Dead Can Dance, το βλέπω στο λαστ.φμ, χαχα!
Τέτοιο κάψιμο ποτέ μέχρι τώρα, έχω ακούσει τα “Dead Can Dance”(debut album), “Within the Realm of a Dying Sun”, “The Serpent’s Egg” και “Aion” δυο-τρεις φορές το καθένα σε μία μέρα. Καμένη!
Καμμενη?Δεν θα το λεγα.Οι Dead Can Dance ειναι μεσα στις 3 αγαπημενες μου μπαντες ever.
Τους ακουω 20 χρονια συχνα πυκνα και δεν τους βαριεμαι.Αν τους εβλεπες (ή τους εχεις δει και ζωντανα) τοτε καθε φορα που θα ακουγες καποιον δισκο τους θα σου ερχοταν και το προσωπο/φωνη της Lisa Gerrard ή η ιδιοφυια/πολυοργανικοτητα του Brendan Perry.Βασιλιαδες χωρις σφετεριστες γυρω τους

Solefald-Neonism
Η μερα πρεπει και οντωε ξεκινα με αγαπημενα ακουσματα απο αγαπημενες μπαντες,Οποος δεν εχει ακουσει Solefald,δεν μπορει να καταλαβει με λεξεις τι μουσικη παιζουν.Απεριγραπτη κυριολεκτικα και μεταφορικα
Slough Feg-Digital Resistance [2014]

Θα παιξει κριτικη?Πως σου φαινεται σαν πρωτη ακροαση?
ΠΙΟ ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΤΩΡΑ