Τι ακούτε τώρα; #5

Καλη ΤΥΧΗ!!

Μ’αυτόν τον καιρό τι άλλο να ακούσει κανείς;;;;

Portrait-Crimen Laesae Majestatis Divinae

Ο πιο Mercyful Fate δισκος που εχω ακουσει ποτε(μην ακουσω μαλακιτσες για Ghost).Θυμιζουν εντονα M.F. στον ηχο,στον τροπο παιξιματος,στην φωνη,σε ΟΛΑ.Ακομα και το ονομα τους ειναι επηρεασμενο απο τον Βασιλια (ντεμπουτο=Fatal Portrait).Η αληθεια ειναι οτι λατρευω οτιδηποτε εχει κυκλοφορησει ο Βασιλιας αλλα οπως και να χει αυτος ο δισκος τα σπαει,εντελως αντικειμενικα.Μπραβο στην νεα γενια!

Crippled Black Phoenix - I, Vigilante

Άλλο λίγο να συνεχίσω να ακούω CBP και Dead Can Dance στο τέλος θα το ρίξω στα ναρκωτικά. :stuck_out_tongue:

Behemoth - Satanist
…μέχρι στιγμής στην πρώτη γεμάτη ακρόαση, με μεγάλη χαρά ακούω κάτι από Thelema.6 …στιχουργικά στάνταρ πάει μπρος τα κει, αλλά και το γενικότερο άκουσμα, εκεί με οδηγεί
…πιο πολύ με κερδίζει το Amen, και πέρα απ’το ήδη γνωστό μέτριο Blow Your Trumpets Gabriel ο δίσκος είναι στα γνωστά υψηλά στάνταρς των Behemoth…δεν έχω δει ακόμα το dvd, αλλά πιστεύω ότι θα αξίζει κιαυτό…το πακέτο της cd+dvd edition είναι απλά γαμάτο
+++…και τα In the Absence ov Light και O Father O Satan O Sun! γίνονται αγαπημένα απ’την πρώτη ακρόαση

:):!:

[SIZE=4]ΔΙΣΚΑΡΑ,[/SIZE] doom metal, 70’s πινελιες εδω και εκει, μπασο σημα-κατατεθεν, φοβερες μελωδιες, εκπληκτικη ΦΩΝΑΡΑ

Ζήλεψα, τον κατέβασα μόλις και τώρα τον ακούω…

Μόνο ένα τραγούδι έχω ακούσει, δηλαδή μου στείλανε…(εγώ θα περίμενα κανα 1-2 χρονάκια ακόμα να γίνει “κλάσικ” ο δίσκος… ααχαχαχαχα :p)

Μεγάλη δισκάρα το Avatarium…Περιμένω την πληρωμή μου για να αποκτήσω το βινύλιο :stuck_out_tongue:

Στο θέμα μας τώρα

Radkey ftw!
Οτι πρεπει μετα απο Beastmilk!

Vallenfyre - A Fragile King

Βιολί. <3 Απ’ τις σπουδαιότερες “ανακαλύψεις” που έχω κάνει τελευταία…

… Και τώρα …

,πρώτη ακρόαση! :slight_smile:

http://www.metal-archives.com/images/3/3/2/0/33206.jpg?5527

tad morose - modus vivendi 2003
περιεχει αυτα για τα οποια εγιναν γνωστοι και αγαπητοι . μελωδικα φωνητικα χεβι ριφινγκ και ομορφα τραγουδια . καθε ενα απο τα ασματα , στεκεται και μονο του. το πιανεις με την μια .power /heavy/thrash υμνοι να σου φτιαξουν τη δισκοθηκη !.αγαπημενη σουηδια με τις μπανταρες σου

Negură Bunget - Om

Serpent Obscene - Chaos Reign Supreme

…death metal συγκρότημα από μέλη των Kaamos και Maze of Torment…αυτός είναι ο τρίτος και τελευταίος τους δίσκος, το 2006, με 35 λεπτά περίπου ντεθίλας, που φέρνει πιο πολύ κατά την γνώμη μου στους Bolt Thrower, και χωρίς νά’ναι κάτι το τόσο ξεχωριστό ή μεγαλειώδες, ακούγεται κάτι παραπάνω από ευχάριστα!!!