[B]? & the Mysterians[/B] - 96 Tears, 1966
Candlemass - Chapter VI
Το πρωτο μη θεϊκο αλμπουμ των Candlemass, αν και ειναι και αυτο δισκαρα. Οι τεταμενες σχεσεις μεταξυ των μελων της μπαντας και ειδικα μεταξυ του Leif και του Messiah, οδηγησαν στην φυγη του τραγουδιστη απο την μπαντα. Ο αντικαταστατης του ο Thomas Vikstrom εχει φωναρα και το αποδεικνυει στον δισκο, αλλα δεν κολλαει οσο ο Messiah με τους Candlemass. Ο δισκος ειναι ο πρωτος που αρχισαν οι πειραματισμοι με τον ηχο της μπαντας και δεν ειναι 100% Candlemass οπως τα 4 πρωτα. Παρολα αυτα προκειται για πολυ υποτιμημενο δισκο, γιατι εχει μεσα φοβερα κομματια με καλυτερα το [B]ΕΠΟΣ[/B] Where The Runes Still Speak, το εκπληκτικο The Ebony Throne, το μαγευτικο Temple Of The Dead, το πολυ ιδιαιτερο The Dying Illusion, αλλα και τα υπολοιπα ειναι πολυ καλα. Το εξωφυλλο δυστυχως δεν ειναι καλο και σταματαει το σερι των 4 πρωτων που ειναι ενα και ενα.
[B]burzum [/B]- aske
Napalm Death - The Code Is Red…Long Live The Code:):!:
Και συγκεκριμενα το [SIZE=“6”][B]Jesus Saves[/B][/SIZE]…ενα απο τα πιο καυλωτικα ριφφς που εχω ακουσει στη ζωη μου…οπως και καθε ριφφ των Savatage αλλωστε
Porcupine Tree - Stupid dream
[B]the Fugs[/B] - First album, 1966
Πες λίγο τι παίζει με αυτό να μαθαίνουμε κ τίποτα.
Pantera - Cemetary Gates και μετά This Love.
τι να πω ρε συ! και γω τώρα τα ανακαλύπτω αυτά, οπότε δεν ξέρω… και στην προηγουμένη σελίδα πόσταρα έναν άλλον δίσκο της ίδιας χρονιάς από τους [B]? & the mysterians[/B]… ψάχνω τα basics μπας και ανακαλύψω που σκατά βρήκαν τις επιρροές τους οι πάνκηδες των επόμενων δεκαετιών. Τους μεν ? & the mysterians τους ανακάλυψα λόγω ενός στίχου των [B]Cramps[/B]: “Ι got 96 tears in my 96 eyes” του κομματιου Human Fly (best song ever χαχα) αναφέρονται στην ουσία σε αυτό το συγκρότημα. Τoυς [B]The Fugs[/B] τους ανακάλυψα ψάχνοντας άλλους δίσκους του 66 και σε μια κριτική που διάβασα, τους παρομοίαζαν ως τους [B] Dead Kennedys[/B] των 60’ς ή σαν τον πρώτο underground δίσκο! Βαρυσήμαντα ακούγονται όλα αυτά… μία φορά άκουσα το άλμπουμ και συνεπώς δεν μπορώ να πω αν όλα αυτά αληθεύουν… αλλά κάτι κομματια όπως το I couldn’t get high ή το Boobs a lot που άκουσα, είναι πράγματι απίστευτα :lol:
Xαχαχ, ευχαριστώ για το ινφο, πολύ ενδιαφέροντα πράγματι. Keep searchin’ φίλος!
Ανατριχίλες βραδιάτικο.
Αρχικα οι fugs ηταν ποιητες που εκαναν πολιτικο-κοινωνικα σατυρικα θεατρικα και μεγαλο κεφαλαιο της beat γενιας απο οσα λιγα εχω διαβασει στο hippie του barry miles. εκτος αν κανω τοσο μεγαλο λαθος…
Amplifier - The Octopus (2011). Ανεπιφύλακτα.
Οασις - Ρολ Ιτ Οβερ
Κυριακάτικο ξύπνημα με:
[SPOILER][/SPOILER]