Candlemass - Epicus Doomicus Metallicus
:):!:

Lantlos - Melting Sun. χωρις τον Neige αυτη τη φορα, εχουν κοψει ολα τα black metal στοιχεια που ειχαν. δε μπορω να πω οτι ειναι αδιαφορο, ουτε και οτι ενθουσιαστηκα ομως, ενας απλα καλος δισκος σε γενικες γραμμες.
Time Machine - Shades of Time

Πριν…
Utah Saints 2 (2000)
Τώρα…
Αpoll 440 - Electro Glide in Blue (1997)
Solituse Aeturnus - Hour of Despair

GAIA EPICUS - SATRAP

Απο τις λιγες καλες μπαντες εκει εξω . δεν αλλαζουν τον κοσμο αλλα τον κανουν αρκετα καλυτερο !
Venom - At War With Satan

Faustcoven-The Halo of Burning Wings
Απο την προηγουμενη βδομαδα ακουω σκορπια Sodom και τωρα ειπα να τα παρω με την σειρα.
Πριν ακουγα Sodom - In The Sign Of Evil

Το EP που ειναι η πρωτη τους επισημη κυκλοφορια. Απλο σε δομη, με απαρχαιωμενη παραγωγη και χωρις ιδιαιτερη τεχνικη. Η μπαντα γραφει ομως κομματια που ειναι straight in your face, απλα και γαματα που σταζουν πωρωση και λυσσα και σου κολλανε στο μυαλο. Ακρως επιδραστικο EP.
Πακετο στην εκδοση που εχω σε cd ειναι και το πρωτο τους full length to
Sodom - Obsessed Βy Cruelty

Που αν και ειναι στο ιδιο υφος με το EP, δεν εχει ομως τοσο ιδιαιτερα κομματια και ειναι μετριο γενικα. Εχει κυκλοφορησει με 2 διαφορετικες παραγωγες και καμμια απο τις 2 δεν ειναι καλη. Ισως με πιο δουλεμενη παραγωγη καποια κομματια να ακουγονταν καλυτερα.
Τωρα ακουω το Sodom - Persecution Mania

Που ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου δισκους της μπαντας μεσα στις 3-4 καλυτερες κυκλοφοριες τους. Ο ερχομος του Frank Blackfire ανεβαζει πολλα επιπεδα την μπαντα και οι συνθεσεις ακουγονται πιο δουλεμενες, πιο τεχνικες και πιο πωρωτικες. Περιεχει thrash-metal δυναμιτες και η παραγωγη ειναι πολυ ανωτερη απο ο,τι ειχε προηγηθει. Στην εκδοση του δικου σε cd περιλαμβανεται και το EP Expurse Of Sodomy που περιεχει 3 πολυ δυνατα κομματια που ειναι σαν συνδεσμος των προηγουμενων κυκλοφοριων με το Persecution Mania.
Sodom - Agent Orange

Το [B][SIZE=3]ΕΠΟΣ[/SIZE][/B]. Η κορυφαια στιγμη της μπαντας, ο αγαπημενος μου με διαφορα δισκος τους. Παιζουν μεγαλη μπαλα σε αλλο επιπεδο και συνθετικα και εκτελεστικα. Το πλησιασαν αλλα δεν καταφεραν ποτε ξανα στην πορεια τους να το φτασουν και ουτε κατα διανοια να το ξεπερασουν. Ενα διαμαντι του thrash metal, απο τους καλυτερους δισκους του ιδιωματος, τους εκανε γνωστους σε ευρυτερο ακροατηριο και εδωσε βαρυτητα στο ονομα τους. 8 κομματαρες και μια fun διασκευη στο Don’t Walk Away των Tank. Εξαιρετικα leads και solo απο τον Blackfire, φοβερες ερμηνειες απο τον αγαπητο Tom Angelripper και ισως τα καλυτερα drums που επαιξε στην καριερα του ο Chris Witchhunter. 10 με τονο, απιστευτη δισκαρα.

Πάντα
Πάντοτε
Παντοτινά
Παντοτινότερα
[SPOILER]Ένας από τους 20 (το πολύ) καλύτερους δίσκους που έχω ακούσει στη ζωή μου - το 'χω ξαναπει αυτό εδώ μέσα σίγουρα[/SPOILER]
ω ναι 

Helstar ? Burning Star
χαλαρα αναμεσα στα αγαπημενα μου τραγουδια το Run With The Pack
Death - Leprosy