Τι ακούτε τώρα; #5

Amon Amarth - Surtur Rising

Τριτη στη σειρα [SIZE=4]ΔΙΣΚΑΡΑ[/SIZE] και παλι σε δυσθεωρητα επιπεδα. Η μπαντα βρισκεται σε φορμα διαρκειας και με κεκτημενη ταχυτητα απο τις 2 δισκαρες που προηγηθηκαν οι κομματαρες βγαινουν η μια μετα την αλλη. Ο δισκος ειναι ενας συνδυασμος των 2 προηγουμενων με την ηχητικη κατευθυνση και την παραγωγη να ειναι καπου στην μεση απο την πιο “σκοτεινη” προσεγγιση του With Oden On Our Side και τον πιο γυαλισμενο και in your face ηχο του Twilight Of The Thunder God. Και με τα κλασικα heavy metal στοιχεια πιο εντονα απο ποτε.

Grave Digger - Liberty Or Death

…στους περρισότερους δεν αρέσει αυτός ο δίσκος, ή μάλλον δεν τους αρέσει η μετά The Last Supper περίοδος του συγκροτήματος…εμένα χωρίς να λέω ότι είναι η αγαπημένη μου περιοδός τους, πιστεύω ότι οι Grave Digger παίζουν τίμιο ανόθευτο μέτσαλ, με καλούς (Ballads of a Hangman, The Clans Will Rise Again) δίσκους, και λιγότερο καλούς (The Last Supper, Clash of the Gods)…το Liberty or Death έχει μέσα καλά τραγούδια ( Ocean of Blood, Shadowland, The Terrible One, Highland Tears)…αυτά τα τραγούδια ακούω, και όχι ολόκληρο το δίσκο, εκτός απ’τις τελευταίες δύο ακροάσεις, που ο δίσκος κυλάει ιδιαίτερα ευχάριστα

:):!:

Καλα μιλάς για το δίσκο που εχει μέσα το highland tears ρε stef( ο ύμνος των υμνών) Δεν έχω κατι αλλο να πω . Δισκαρα , και περιμένουμε και το καινούργιο τους

Without Warning-Making Time

U.S. prog αλλα μετριας ποιοτητας.Σε πολλα σημεια χωλαινουν οπως η μουσικη που γκλαμουριζει ή τα CinderellΙκα φωνητικα που δεν βοηθανε καθολου

Time Machine - Eternity Ends

…μια μελωδική ομορφιά…απ’τα δυο πρώτα ινστουμένταλ αλλά και στα τραγούδια που ακολουθούν, φωνές, κιθάρες και άλλα όργανα όλα τόσο αρμονικά, τοποθετημένα…ότι πρέπει για να ακούσεις κάτι τόσο όμορφο, μετα απ’ο μια δύσκολη μέρα

Lifelover-Pulver
Πες το ατμοσφαιρικο,πες το depressive,πες το οπως θελεις black metal(?).Το αποτελεσμα ειναι το ιδιο και το αυτο.Αψογο!

Amon Amarth - Deceiver Of The Gods

Δεν ξερω τι να πρωτογραψω… 4η σερι [SIZE=4]ΔΙΣΚΑΡΑ[/SIZE] και ενα απο τα 3 αγαπημενα μου Amon Amarth αλμπουμ. Ο δισκος συνδυαζει τo κλασικo heavy metal με τις επιρροες απο Iron Maiden και Judas Priest πιο εντονες απο ποτε, με τον κλασικο Amon Amarth ηχο και το αποτελεσμα ειναι απλα αψογο… Εκπληκτικη και η παραγωγη του δισκου, η μπαντα ειναι σε δαιμονιωδη φορμα και παλι, βασικα εδω και πολλα χρονια εχει ξεφυγει σε αλλο επιπεδο. Εξαιρετικες συνθεσεις, πωρωση, κλασικο heavy metal, riff-αρες, μελωδιαρες, κολλητικα ρεφραιν και μια ακομα εξωφυλλαρα που ειναι απο τα καλυτερα τους. Ο δισκος ειναι λατρεια λεμε…

Asgard’s always been my home
But I’m of different blood
I will overthrow the throne
Deceiver!
Deceiver of the gods!
:metal:

Manowar - Kings Of Metal

…για λίγη επική ατμόσφαιρα, και ανάταση ψυχής

Βρίσκω 2 λάθη σε αυτή την πρόταση.

1. Δεν είναι δισκάρα. Είναι μέτριο σε σχέση με προηγούμενες κυκλοφορίες.
  2. Αν ήταν δισκάρα θα ήταν η [B]όγδοη[/B] σερι δισκάρα.

[B]Alice Cooper - The Last Temptation[/B]

Για μένα ο τελευταίος μεγάλος δίσκος του, καθώς ότι έχει κάνει μετά το 2000 δεν το έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Εδώ μέσα υπάρχουν κομματάρες όπως τα Nothings Free, Lost In America, You’re My Temptation, Stolen Prayer και ο ύμνος Cleansed By Fire.

Kadenzza-Into the Oriental Phantasma

Για τους οπαδους των Sigh.Οχι μονο επειδη ειναι Ιαπωνας αλλα επειδη παιζει συμφωνικο,κινηματογραφικο black metal.Το προτιμω απο συχγρονους Sigh γιατι αυτος δινει πολυ περισσοτερη σημασια στην μουσικη απο την ατμοσφαιρα και ειναι και εξαισιος παικταρας.Τα παιζει ολα εκτος απο το drum machine που χρησιμοποιει (δεν ενοχλει ιδιαιτερα).Τα φωνητικα θα πρεπει να θεωρηθουν ως ‘‘black’’ αν και ξεχωριζω ανετα τις λεξεις,οι κιθαρες αρκετα αιχμηρες οποτε πρεπει ενω τα συνθς κυριαρχουν για τις εκαστοτε μελωδιες και ατμοσφαιρες.

Άλλο ήθελα να ακούσω…αλλά wtf…δεν κακοπεσα…

[B]Venomous Concept[/B] - Poisoned Apple

:!:

Crimson Glory - Astronomica

Motorhead - aftershock / inferno

Λόγω της ημέρας, Αντωνάκη μου

[B]ISVIND[/B] - Intet Lever