ηνηγκεν η ωρα…
Πω ρε συ,όλο διαφωνούμε,σε έκανα και φίλο μου…
"Κορίτσια στον ήλιο’,καταπληκτικό soundtrack!
Eγώ ακούω
Μα δεν ειπα οτι δεν μου αρεσει,ειπα οτι προτιμω το Probot!
Cloudkicker - Let Yourself Be Huge
Ε,διαφωνούμε!Εμένα μου αρέσει το Iommi περισσότερο!8)
Thanks nikatapi!
[B]Minutemen [/B]- What Makes a Man Start Fires, 1983
punky, funky, jazzy shit!
Για ολα τ αλανια εκει εξω.
Επειδη ειδα το Heathendom απο πανω, αυτοι ειναι κλασσικο παραδειγμα μπαντας που εχει βγαλει ενα υπερθεικο ντεμο κι οταν ακολουθησαν οι επομενοι δισκοι σκεφτηκα ‘‘μα ειχαν τοσες δυνατοτητες, πως ξεπεσαν ετσι;’’. Ειδα πως επανακυκλοφορησαν και το demo σε remaster με ενα κομματι επανεκτελεσμενο κι ειμαι σε φαση που ουτε θελω να τ ακουσω. Απογοητευση.
Μόνο με αυτό έχω προς στιγμή επαφή με τους Heathendom, και μου φαίνεται καλό έως πολύ καλό. Σκεφτόμουν να κοιτάξω και το Nescience επειδή έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Τι σε έχει χαλάσει δηλαδή από τα επόμενα(αν και απ’ τα λεγόμενά σου μάλλον θα πρέπει να ψάξω το ντέμο για να καταλάβω);
Καλοι ειναι οι δισκοι, αλλα συγκριτικα με το demo μου φαινονται φαση τα 6ρια και το 9ρι. Εαν δε μου αρεσαν πολυ ως μπαντα εξ αρχης δεν θα ειχα αυτη τη γνωμη. Και παλι γουστα ειναι αυτα, αλλοι γκρινιαζαν πως η φωνη ηταν πολυ Mercyful Fate, εγω παλι πεθαινα γιατι ουτως ή αλλως δεν υπαρχουν και τοσες καλες μπαντες εκει εξω που να εχουν επηρρεαστει απ τον Διαμαντη. Απλα στη πορεια μου φανηκε σα να πεταξαν ολα τα πολυ καλα τους στοιχεια και να κρατησαν ολα τα ‘‘καλα’’. Δεν ξερω πως αλλιως να το εκφρασω.
Γιάννη, άλλο ένα κρούσμα της “ντεμολαγνίας” σου ε, να το προσέξεις κάποια στιγμή.
Ον τόπικ, πάλλομαι στους ρυθμούς του
H Sabbath-mania με χτύπησε για τα καλά τελικά