σβάστιγκες παντού:!::?:
Time Machine - Evil
…δίσκος με όμορφα-καλά τραγούδια, που θες να τα ξανακούσεις όλα…δίσκος που ακόμα και τα instrumental, είναι πανέμορφα…ακόμα και το τελευταίο με τα λιγότερα από 30 δευτερόλεπτα…μάλλον ο καλύτερος, σίγουρα ο πιο αγαπημένος μου της μπάντας…ακόμα και αυτή η Α5 συσκευασία είναι πανέμορφη

:):!:
Burning Saviours-Hundus
Δεν μπορω να φανταστω κατι καλυτερο για να ξεκινησω την μουσικη μου μερα.ΜΠΑΝΤΑΡΑ

OLD - Old Lady Drivers
…grindcorιά από μπαντάρα που δεν παίρνει και πολλή σοβαρά τον εαυτό της, και αυτό φαίνεται, απ’ότι θυμάμαι σε εκείνες τις επικές αγορές από Χάπενινιγκ/Αθηνάς, και στη συνέχεια Μοναστηράκι, και απ’το απίστευτο αρτγουόρκ/με τρελές φωτό στο εσωτερικό της συσκευασίας του βινυλίου…δυστηχώς το βινύλιο αγνοείται, όπως και όλα όσα είχα αγοράσει, και η κασέτα που μου τό’χαν γράψει, ξαναγράφτηκε με μαλακίες#-o…πάλι καλά που υπάρχει και το νετ, και τουλάχιστον μπορώ και αναπολώ αυτήν την όμορφη εποχή…δεν είμαι ο ‘‘ειδικός’’ σαυτόν τον ήχο, αλλά πιστεύω ότι σε όσους τον ακούν θα τους αρέσει ο δίσκος
http://www.metal-archives.com/albums/O.L.D./Old_Lady_Drivers/17549

…και με γαμάτη διασκευή στο Cocaine (Eric Clapton Cover)
[B]Chimaira - The Age Of Hell[/B]

Rotting Christ - Thy Mighty Contract

[B]Wrathprayer - The Sun of Moloch: The Sublimation of Sulphur’s Essence Which Spawned Death and Life[/B]

Πρώτη ακρόαση, δείγμα αρκετά θετικό.

Καλή bestial-ια με περισσότερη grotesque αισθητική σε σχέση με τα συνηθισμένα.
On,
Vallenfyre
Ωραίο άλμπουμ,
Αυτό βασικά, πετυχαίνουν σωστή ατμόσφαιρα αλλά δεν χάνουν και τις Λατινοαμερικάνικες επιρροές τους λόγω καταγωγής.