…πάρα πολύ όμορφο άκουσμα ο αποπάνω δίσκος, Songs of Battle των Hin Onde…έτσι κιαλλιώς είναι μαγική η στιγμή όταν βάζω στο μηχάνημα ένα cd, που δεν έχω ξανακούσει, ούτε στο internet, ούτε αλλού, και έτσι δεν ξέρω τι περιέχει, τι θα ακούσω, που θα με πάει…αυτό λοιπόν το αρκετά μελωδικό black, Viking, epic ή κάτι τέτοιο, με τα πότε black πότε epic φωνητικά και τις εκπληκτικές κιθάρες, με πάει στον παγωμένο βορά, και στις επικές μάχες της εποχής…στα συν και οι συχνές εναλλαγές στον ρυθμό:):!:
[B]Astarte - Doomed Dark Years[/B]

Ακριβώς έτσι! Το πήρα χωρίς να το έχω ακούσει και έμεινα μ…ας. Είναι όπως τα περιγράφεις!
πουτανα ολα

This album kicks some serious ass !
indeed8)
Cradle Of Filth - Nymphetamine
…απ’τους πλέον αγαπημένους μου δίσκους των Cradle Of Filth…δίσκος που αγαπάς ή μισείς…εγώ αγαπώ για το ομόνυμο, στην μεγάλη βερσιόν εδώ, για το English Fire για το Filthy Little Secret, για τα leads του Paul Allender, για το γαμάτο εξώφυλλο, αλλά και φυσικά για τα ιδιαίτερα φωνητικά του Dani Filth…ο γυρολόγος Adrian Erlandsson κάνει κιαυτός μια εξαιτερική δουλειά, αν και προτιμώ σαυτούς τον αφρατούλη τον Nicholas Barker
…και μετά απ’αυτό άκουσα και ομόνυμο το ep απ’την νέα μπάντα του Paul Allender, White Empress…μια φυσική συνέχεια των Cradle Of Filth με γυναικία φωνητικά
…αν μπεις στο site τους…μπορείς να κατεβάσεις το ep

:):!:
Macho hardcore του γυμναστηρίου. Κάνει τα παιδιά άντρες.

Deep purple - slaves and masters / κόσμημα στην δισκοθήκη μου (μας)
Cradle of Filth - Midnight In The Labyrinth
…τολμηρή κυκλοφορία των Cradle of Filth με συμφωνικές εκτελέσεις τραγουδιών τους απ’τους πρώτους τέσσερις δίσκους…το καταπληκτικό art-work απ’τον Paul Allender, και η όλη ατμόσφαιρα που βγαίνει απ’τα τραγούδια πραγματικά αξίζουν την ώρα που θα αφιερώσει κάποιος για να ακούσει τα 2 cds
:):!:
cradle of filth-death of love

Chasma-Omega Theorian
depressive black metal,ελαφρως βαρετο.

:’)