Τι ακούτε τώρα; #5

Tankard - Vol(l)ume 14

…και μπύρες στο γραφείο???..μπα φαντασίωση θά’ναι:D

:):!:

Wolves in the Throne Room - Celestite

Heavy Load-Stronger Than Evil

http://seidis.blogspot.gr/2014/03/2014.html

Cradlw Of Filth - Nymphetamine

Arrayan Path-IV: Stigmata [2013]

Τι δισκάρα. Ιδανικό για ζέσταμα πριν ανηφορίσω για Χαρούλη.

Naglfar - Pariah

…μελωδικό black απ’την Σουηδία, με όμορφα σημεία με πλήκτρα, και ωραία κιθαριστική δουλειά, και μέτρια παραγωγή…A Swarm of Plagues, the Murder Manifesto, και Revelations Carved in Flesh αυτά που μου άρεσαν περρισότερο

Riverside-Rapid Eye Movement

Στις 10 καλυτερες προγκ μεταλ μπαντες των 00ς

Paradise Lost - Tragic Illusion 25

…τα Compilation δεν είναι του γούστου μου, αν και έχω καμιά δυο εξαιρέσεις…μαυτό προστίθεται άλλη μία…εδώ έχουμε μια προσεγμένη συλογή από rarities, και b-sides, ακόμα και απ’την αρχή της καριέρας τους, και ένα ακυκλοφόρητο…αν είχα πικ-απ θα αγόραζα την lmt…στανταρουήτα

Πριν:

Transcending Bizarre?-The Misanthrope’s Fable
Τωρα:

Solefald-Black for Death: An Icelandic Odyssey Part II
Θεσσαλονικη-Οσλο σε μερικα δευτερολεπτα με την Quality Airmusicwaves.Απογειωθειτε

Paradise Lost - Draconian Times MMXI 2dvd

Burst - Origo

…η πρώτη επαφή με τους Burst ήταν με το Lazarus Bird, που όλοι εδωμέσα γράφαμε ενθουσιασμένοι, για το ότι μέσα σαυτή τη δισκάρα γίνονται της Παναγιάς τα μάτια…χαμός πραγματικός οργασμός μουσικών πληροφοριών και ήχων…εγώ με το ταπεινό μου ηχοσύστημα, κατάλαβα τα μισά και πάλι πλούσιος έγινα…ακριβώς τα ίδια κιεδώ…το ταπεινό ηχοσύστημα παρόν, και όλα αυτά που βγαίνουν και μέσα απ’τον προηγούμενο δίσκο τους το Origo δίνουν μέσα απ’τι αλλαγές ρυθμών και συναισθημάτων ένα υπέροχο άκουσμα…τα σχετικά μικρά σε διάρκεια κομμάτια βοηθούν στο να ακούγεται-κυλάει νερό ο δίσκος…τα φωνητικά κατά το ήμιση με χαλάνε λίγο, αλλά αυτό δεν χαλάει τη ευχαρίστηση αυτής της ακρόασης…Sever, Slave Emotion, Homebound, It Comes Into View (instrumental), αυτά που ευχαριστήθηκα περρισότερο

…χρειάζεται μετά ένα Bolt Thrower για νά’ρθεις στα ίσια σου:p

Kamelot - epica

Είναι από τους δίσκους που συχνά πυκνά μπαίνουν στο στερεό και κάνουν να βγουν 2 βδομάδες