Τι ακούτε τώρα; #5

…είναι αρκετά ακραία:):!:

Enforcer-Into the Night

Προσκυνώ το μεγαλείο αυτής της μπάντας…Τι αλμπουμάρα!! τι στιχάρες…!!!

Aimless time in fear now hide
overthrow the plan
confusion lies in all my words
mad is the soul

Green Carnation - Alive and Well? In Krakow dvd

:):!:

[B][SIZE=3]Axel Rudi Pell - Circle Of The Oath
[/SIZE][/B]

Νομίζω ότι είναι εύκολα το καλύτερο του μετά το Masquerade Ball του 2000. Έχει μέσα κομματάρες, όπως τα Ghost In The Black, Run With The Wind, Circle Of The Oath και Lived Our Lives Before ενώ σε αντίθεση με τα προηγούμενα δεν έχει παρά μόνο 1-2 fillers. Πολύ καλός δίσκος.

[B]Filii Nigrantium Infernalium - Retrofornicator[/B]

7" που το αγόρασα καθαρά τυχαία και ενώ στην αρχή με απογοήτευσε εντελώς, στη συνέχεια μετά από κάποια ακούσματα ανέβηκε στην εκτίμηση μου, χωρίς ποτέ όμως να ξεπεράσει τη μετριότητα. Βλάσφημο black/thrash, που στα τρία κομμάτια του έχει ελάχιστα πράγματα να προσφέρει. Το 3ο κομμάτι έχει κάποια καλά στοιχεία στις κιθάρες, το 1ο κάποιες παραπάνω αλλαγές ενώ το Necropachacha στα 2’ που διαρκεί καταφέρνει να ξεδιπλώσει μόνο χάος.

Xerxes - Beyond Imagination
Progressive 90s διαμαντι…

Suffocation - Despise the Sun (EP)

Incantation - The Forsaken Mourning of Angelic Anguish (EP)

Embalmer - There Was Blood Everywhere (EP)

]

Όσο προχωρώ, συνειδητοποιώ ότι οι Incantation δεν βγάλανε ούτε έναν αδύναμο δίσκο. Τρομεροί και πηγή έμπνευσης για πάρα πολλές νεότερες μπάντες.

Kamelot - epica

Σταθερά , ο καλύτερος τους δίσκος για τα γούστα μου

Obituary - Frozen Alive dvd

ΔΙΣΚΑΡΟΣ

Σε αναμονη του νεου τους δισκου

όλεθρος…ο πρώτος δίσκος που είχα ακούσει από Nile

Orchid - mouths of madness.

Exlibris - Humagination

…χιλιοπαιγμένο-χιλιοακουσμένο, αλλά καλόπαιγμένο μελωδικό euro power, απ’τη Πολωνία…κιθάρες, φωνητικά όπως ακριβώς τα γράφουν οι οδηγίες για έναν σωστό δίσκο αυτού του είδους, και πως θα ικανοποιήσει οπαδούς Masterplan, Jorn, και γενικότερα αυτού του ήχου…οι συνθέσεις όμως είναι κάτι παραπάνω από απλά καλές, εμπνευσμένες…και στα 12 τραγούδια το καταλαβαίνεις αυτό…αυτοί οι Πολωνοί γουστάρουν κάργα αυτό που κάνουν, και έτσι το αποτέλεσμα έχει θετικότατο πρόσημο…Follow The Light, Hellphoria, η μπαλάντα The Arrival και το φινάλε The Curtain Falls ξεχωρίζουν, χωρίς να υστερούν τα υπόλοιπα

Madder Mortem - Deadlands

…τα εκπληκτικά φωνητικά της Agnete Kirkevaag εδώ ομορφαίνουν ακόμα περρισότερο τα ήδη πανέμορφα τραγούδια αυτού του δίσκου…Progressive, Atmospheric Doom και δεν ξέρω γω τι άλλο ακούμε εδώ…υπέροχη δισκάρα, και με υπέροχο εξώφυλλο