…ποιο ορθόν έτσι:p…θα τσεκάρω:):!:
Χαχα! Σωστός! Ναι, να τσεκάρεις!
At the gates - slaughter of the soul
Βλεπω Amon Amarth, live stream…
http://www.wacken.com/en/woa2014/main-specials/woalivestream09/arte-concert-livestream
Neil Young and Crazy Horse Bonnaroo 2003
Μιας και το πήγα σερί, έβαλα κατά τις 7+ David Bowie. Τα The Man Who Sold The World και The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars…τείνουν να γίνουν οι αγαπημένοι μου δίσκοι του και είμαι ακόμη στην αρχή. Μόνο αγάπες.

Οι μοναδικοι Melodic Death που μπορω να ακουσω. Αν γνωριζετε καποιους σχετικους,αν θελετε μου λετε…
StarGazer-The Scream That Tore the Sky
Τεχνικό death απο Αυστραλία. Οσοι αρέσκονται σε Gojira,Alchemist,Atheist αλλα σε μια γαματη μιξη,να το ακουσουν οπωσδηποτε. Ποσο γουσταρω οταν μια τυφλη αγορα βγαινει σε διαμαντακι…
Daylight Dies - Dismantling Devotion
…doomιά με αρκετά εξαιρετική μελωδία, και σόλος και ακουστικές κιθάρεςπου συμπληρώνουν υπέροχα τα τραγούδια…τα φωνητικά και τα γκρόουλ και τα καθαρά είναι απλά εξαιρετικά…doom δισκάρα λοιπόν, από γκρουπάρα που αξίζει να τσεκάρω όλες τις δουλειές τους

:):!:

Dream Theater - Train of Thought

…στο γραφείο χαλαρά:p
P.L.J. Band - Armageddon
…να τι έκαναν οι Τερμίτες πριν την ‘‘Σκόνη’’…προγρέσιβ ροκ αριστούργημα
…με επηρέασε η είδηση ότι θα το παίξουν ολόκληρο, στο Ηρώδειο

Within Temptation-Stand My Ground

[B][SIZE=3]Archetype - Dawning[/SIZE][/B]

Μιλάμε για πραγματικό διαμάντι στο χώρο του power/progressive απ’ όπου και αν το πιάσει κανείς. Συνθέσεις, φωνή, κιθάρες? Όλα εξαιρετικά και το αποτέλεσμα απλά καταπληκτικό. Κομματάρες που διαδέχονται η μία την άλλη, τέχνη και λυρισμός. ΔΙΣΚΑΡΑ