Διασκευές

Απορία:Τι προτιμάτε?Διασκευές ή τα αυθεντικά?Τουλάχιστον κατά πλειοψηφεία…

Κάποιες φορές διασκευές και κάποιες φορές αυθεντικά, εξαρτάται και του πως θα διακευαστεί το κομμάτι.

Αυτό είναι εκτός συναγωνισμού! κλασσικό παράδειγμα διασκευής σε διασκευή! χαχαχα!

Σε συντριπτικη πλειοψηφια τα αυθεντικα. Δηλαδη μεχρι και το Tainted Love του Manson το προτιμω απο Soft Cell…

Το Sweet Dreams παλι το προτιμω απο Manson. A, και προτιμω Planet Caravan απο Pantera…

Οπως και το Orgasmatron από Sepultura…(μέχρι και οι ίδιοι οι Motorhead υποκλίθηκαν…)

αναλογα
οταν το αυθεντικο ειναι μη μεταλ\ροκ,συνηθως ακουγεται ωραια σε μεταλ εκτελεση (πχ small town boy απο paradise lost)
αν το αυθεντικο ειναι μεταλ\ροκ και η μπαντα που το διασκευασει δωσει το δικο της χαρακτηρα,τοτε ειναι ωραια και τα 2 (πχ το paranoid απο type o negative ή το mercy απο τους orphaned land)

Καλά πώς ήταν δυνατόν να το ξεχάσω?

Magic De Spell - Υποφέρω ( Φοίβος - Δέσποινα Βανδή )

ρε όσοι δεν την έχετε ακούσει την διασκευή σπεύστε. Ακόμα και δικασιές χώνουν.

Πιο ελεεινό κι απ’ το πρωτότυπο!!! :lol:

Smells like teen spirit----Patty Smith(νομίζω έτσι τη λένε την άχρηστη)
Έλεος …θα τρίζουν τα κόκαλα του Kurt Cobain!!!
:tomato: :tomato:

Δεν εχω ακουσει τη διασκευη, αλλα να λεμε αχρηστη ολοκληρη Patti Smith ειναι ολιγον τι ιεροσυλια…

Ντάξει,είναι μια διαφορετική εκδοχή…πρωσοπικός δεν νομίζω να αναγνώριζα το κομμάτ στην αρχήι αν δεν έγραφε το τιτλο.

Το ακουσα απο περιεργεια…Μ’αρεσε, ηταν κατι διαφορετικο.:stuck_out_tongue: Και οχι και αχρηστη η Patti Smith…

Ripper Owens, Yngwie Malmsteen- Mr Crowley
At Vance- Money Money(ABBA)
Jeff Scott Soto- ΌΛΕΣ (ειδικά αυτό το διπλό Live που διασκευάζει Queen είναι απίστευτο)
Whitesnake- Day Tripper
Heir Apparent- The Sound Of Silence
Liege Lord- Kill The King
Judas Priest- The Green Manalishi
Ripper Owens- Flight of Icarus και Round and Round
Queensryche- Scarborough Fair
Vicious Rumors- Paint it Black

Ολως περιεργως συμφωνω με το σοφικαπα. Ολα γινονται τελικα…

Άλλη μια εκδοχή του Smells like teen spirit από την Tori Amos…τη προτιμώ από τη Patti.Ποο ζεστή φωνή,και καλύτερη εκτέλεση.

Οντως καλυτερη πυραμιδα.:slight_smile:

Παντως η χειροτερη διασκευη(; ) ειναι αυτη της Αβριλ στους soad ε. Δεν εχει υπαρξει χειροτερο ακουστικο αποτελεσμα στην ιστορια.

ΘΕΕ ΜΟΥ!!!Τι εφταιξα να το ακουσω αυτο:x :x :x !!!Ειχα που ειχα αυπνιες,τώρα δνε θα κοιμάμαι με τπτ:cry: :cry: :cry: :cry:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Όταν λέμε ότι το σκωτόνει όμως,πραγματικά δεν βρίσκω άλλη λέξη.Εκτέλεση κυριολεκτικά.

Έντιτ:Σόρρυ αν το πόστ είναι κάπως απότομο,είναι λόγο του σόκ που έπαθα…

O Kurt Kobain θα ήταν αρκετό να αυτοκτονήσει αν διάβαζε αυτό το σχόλιο σου για την Patty Smith (την οποία δεν αποκλείω να είχε και είδωλο του κιόλας όταν ήταν νέος)

Δεν θελω να το ακουσω…
Εχω ακουσει διασκευη της Avril στο “Fuel” και δεν θελω να ακουσω και σε αυτο…

Sorry.:frowning:

Αχαχα η διασκευη στο Fuel ειναι αριστουργημα μπροστα σ’αυτο.