Δεν ξερω αν εδω λεμε μονο για καλες διασκευες… Αλλα η διασκευη των Amorphis στο Light my fire
ειναι καπως ακυρη η ετσι μου φαινεται εμενα τουλαχιστον…:lol: Eχει πλακα παντως…
εγω παντως ειπα και κακες διασκευες / διασκευες που δεν μαρεσαν
χθες ακουσα το Painkiller απο Death και μαρεσε , αλλα οχι σαν το “κανονικο”
καταπληκτικη διασκευη που λιωνω τελευταια ειναι το Veteran Of Psychic Wars που εκαναν οι Metallica στο τραγουδι των Blue Oyster Cult (ακομη μια τρομερη διασκευη απο την μπαντα)
Τη διασκευή του Andre Matos σε Journey την άκουσε κανείς?
Ολοι θα εχετε ακουσει(σε αντιθεση με μενα) τις διασκευες των Metallica σε καποια τραγουδια των Motorhead που συμπεριλαμβανονται στο Garage Inc.Aγγιζουν καθολου το μεγαλειο των Motorhead;Αμα ειναι μην ψαχνω τζαμπα…
εμενα μου αρεσουν πολυ αξιζει να τις ακουσεις
αλλα προτιμω Motorhead:wink:
εχω πολλες διασκευες στο μυαλο μου.οπως το dream on.αλλα θα πω την κομματαρα wish των NIN απο linkin.
im the one without a soul,i’m th one with this big fucking whole!!
Aκουστε ολο το cover up (album) των Ministry και τα λεμε…Διασκευες με κεφαλαια γραμματα…
Ειναι μια πολυ ωραια διασκευη των Opeth στο Remember tomorrow των Maiden. Και επισης η πασιγνωστη διασκευη στο Dream on με τον Malmsteen:)
Μαζί με τον Dio φυσικά…
που πας ρε marianna ξεχασες τον θεουλη??
η υπερτατη διασκευη για μενα…ποσο με πορωνει αυτο το τραγουδι…οσον αφορα τους korn ασχολιαστο…
Doors - alabama song
Jane’s addiction - sympathy for the devil
Kyuss - into the void
Raconteurs - crazy (mono live distixws)
:oops: :oops:
Fear Factory-cars (δεν θυμαμαι απο ποιους…:-k )
Ascension Of The Watchers - Sounds Of Silence (click me)
To καταστρεφει το κομματι ο Malmsteen με τα αχρειαστα σολο του.
[QUOTE=ChrisP;358380τo καταστρεφει το κομματι ο Malmsteen με τα αχρειαστα σολο του.[/QUOTE]
εδω θα διαφωνισω…το κανονικο ειναι ψιλοπατατα…εδω εχεις κατι τεχνικο να ακουσεις…
το αυθεντικο dream on ειναι κομματι που χει γραψει ιστορια
ειναι αψεγαδιαστο
Τι διαβάζουν τα ματάκια μας
Οντόπικ, το Τερν δε πέητζ από μετάλλικα δίνει ένα άλλο ύφος στο ήδη υπέροχο κομμάτι
Επίσης, η καλύτερη διασκευή (μετά το Painkiller από Death που βαθμολογείται με 11/10) πρέπει να είναι το imagine από A Perfect Circle.
Ένα τόσο πασίγνωστο κομμάτι, κι όμως κατάφεραν να του δώσον το δικό τους ύφος, που απέχει πάρα πολύ
εκπληκτικό!
ιστορια εχει γραψει αλλα για μενα ο μαλμστιν το χρωματιζει πολυ καλα…
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Το μόνο που κάνει πολύ καλά είναι να του πετάει τα μάτια έξω.