Διασκευές

και το beyond the realms of death - blind guardian…

ω ναι.

Ρε η διασκευή του Κοργιαλά στο “Ο πιο καλός τραγουδιστής” του Τουρνά έχει αναφερθεί? είναι νομίζω αρκετά επιτυχημένη μιας και ακούγεται αρκετά φρέσκο το κομμάτι. Φυσικά όπως και τότε (1973) έγινε χιτάκι άλλη μια φορά.

το οριτζιναλ

και το cover

Shinedown-simple man

Συμφωνώ για τη διασκευή του Κοργιαλά… Αρκετά ενδιαφέρουσα…

Muse - Feeling Good (Jilbert Price / John Coltrane cover - Δείτε το videoclip, αξίζει!)

Placebo - Running Up That Hill (Kate Bush cover - Πόσο, μα πόσο χάνεται το μεγαλείο αυτού του τραγουδιού στην αυθεντική του εκτέλεση…)

Placebo - I Feel You (Depeche Mode cover - Μ’ αρέσει και το original, αλλά αυτό θέλω να το ακούω με την ένταση στο τέρμα! :stuck_out_tongue: Το σόλο τα σπάει!)

Steven Wilson - Thank You (Alanis Morisette cover - Πιο μελαγχολικό…)

Και η all time αγαπημένη μου διασκευή:

Creedence Clearwater Revival - I Put A Spell On You (Screamin’ Jay Hawkins cover - Το τραγούδι έχει γνωρίσει αναρίθμητες διασκευές, αλλά η συγκεκριμένη τα ΣΠΑΕΙ!!! :bow:)

Επίσης η διασκευή των Ulver σε Prince απλά δεν υπάρχει. Μαγευτική

σήμερα ότι η φτουκακά alterground φέρνει και τους espers, κλασικά μόνο αθήνα και κλασικά με υψηλότατο εισιτήριο. ένιγουέη, θυμήθηκα πόσο πολύ θέλω να τους δω και πόσο πολύ έλιωνα πριν δυο καλοκαίρια την αριστουργηματική διασκευή που έχουν κάνει στο flaming telepaths των blue oyster cult.

Black Sabbath από Type O Negative
:!:

Villa 21 - Hey Hey, My My / Set The Controls For The Heart Of The Sun [medley]

H διασκευή των Avenged Sevenfold σε Pantera τα σπάει όμως :!:

Paradise Lost - Missing ( Everything But The Girl )

To Walk? Σιγά τη διασκευή, πιό πολύ επανεκτέλεση το λες. Όπως η διασκευή Disturbed σε Faith no More.

Ναι επανεκτέλεση είναι μα το άκουγα χθες και πορώθηκα

Easy star all-stars-dub site of the moon…Autos einai diskos pou periexei diaskeuasmeno olo to dark side of the moon…

Akoma apo diaskeues foverh einai twn metallica to turn the page tou bob segger kathws kai to orgasmatron twn motorhead apo sepultura 8)

Απαγορεύονται τα greeklish :slight_smile:

Oυστ ιερόσυλε…:!:

sign-:oops:
easy star all-star:dub side of the moon αποτελεί δισκο στον οποιο εχει διασκευαστεί ολο το dark side of the moon(σημειωνω ειναι διασκευες οχι επανεκτελεσεις):–:rasta:

Ακομα metallica-turn the page του bob segger
Προσφατα ακουσα μια διασκευη το τραγουδι to france απο blind guardian απο Maggie Reilly:D

Τι δεν καταλαβαίνεις.

Enter sandman(Metallica)_Motorhead

Μερικά τραγούδια είναι αδύνατο να διασκευαστούν οπότε επανεκτελούνται…(Και στις 2 συγκεκριμενες περιπτωσεις επιτυχώς θα έλεγα…)

Ωραία, ας μην το κάναν καθόλου!
Ξέρεις πως σκατοχάρηκα όταν έμαθα ότι θα διασκευάσουν Faith no More? Και ξέρεις πως ξενέρωσα όταν άκουσα τη διασκευή?

Άμα είναι να ακούσω ακριβώς το ίδιο με το ορίτζιναλ (μέχρι και τα φωνητικά ήταν ολόιδια), ε τι να το κάνω.

Αντίθετα, το Land of Confusion και το Shout 2000 ήταν γαμάτα.