Νέες κυκλοφορίες 2012

Πολυ ωραια προταση παιδες! cool και groovy .

[B]The White Buffalo - Once Upon A Time In The West[/B]

Εδώ έχουμε να κάνουμε με σωστή και τίμια whiskey drinking music! Κάποια κομμάτια είναι πιο country ενώ άλλα πιο μπαλαντοειδή και όλα έχουν να κάνουν με την απώλεια, τον πόνο, την επιβίωση, τις αναμνήσεις. Αυτό όμως που σου μένει αφού ακούσεις αυτό τον δίσκο είναι η ζεστή και ιδιαίτερη φωνή του Jake Smith που παίζει και τον κυριότερο ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του ευχάριστου ταξιδιού. Στο τέλος σχεδόν τον φαντάζεσαι να απομακρύνεται ως κλασικός μοναχικός καβαλάρης προς το ηλιοβασίλεμα 8)

^^
please?:roll:

The White Buffalo αγάπησα μετα απο αυτο…

θα βγει? ή βγηκε αν ναι please και εδω… :stuck_out_tongue:

Ναι κυκλοφορεί και οπλοφορεί :smiley: Τσεκάρετε πμ παίδες!

[B]kadavar ΓΑΜΑΕΙ![/B]

υ.γ. S.O.A.D. με εκπλήσεις 8)

Ωραίο το Kadavar ναι, προβλέπεται λιώσιμο.

Ένα λινκ σε π.μ κάποιος γιατί δεν το βρίσκω :frowning:

Κ εγώ κ εγώ!!!

Και έρχονται και 22 του Μάη με La Otracina. Το νου σας.

[B][SIZE=“4”]Anywhere - Anywhere[/SIZE][/B]

Μπάντα των Christian Eric Beaulieu στην κιθάρα, Mike Watt στο μπάσο και [B]Cedric Bixler-Zavala (The Mars Volta)[/B] σε φωνητικά και ντραμς

[SPOILER][/SPOILER]

Πρώτος δίσκος μετά το περσινό single.

Εχει 7 τραγουδια. Το πρωτο και το τελευταιο ειναι instrumental. Σε τρία τραγουδάει ο Cedric και στα άλλα δύο (τα αγαπημένα μου) τραγουδάει η Rachel Fannan.

Αγαπημενο μου το Rosa Rugosa αλλά δεν το βρηκα στο youtube

Το πρώτο κομμάτι (Pyramid Mirrors)

Το Kadavar μαμάει σύμπαντα πάντως ! 8)

Το καινούργιο Helltrain είναι εκεί έξω

Τέσσερα εκπληκτικά σπλιτς έσκασαν σχεδόν μαζί τις τελευταίες μέρες:

[B]Hell / Thou - Resurrection Bay (7" Split)[/B]

[B]Batillus / Whitehorse (12" Split)[/B]

[B]Dopefight / Gurt (7" Split)[/B]

[B]Black Sleep of Kali / Union of Sleep (12" Split)[/B]

Βάλτος και σαπίλα, ΜΟΝΟ!!

παμε γερα:D

Εβγαλε νεο δισκο ο [B]Yann Tiersen[/B] και σε ενα κομματι τραγουδαει ο [B]Matt Elliott[/B]. Δεν το εχω ακουσει ακομα.
[B]Edit:[/B] Του 2011 ειναι τελικα.

Το [B]Anywhere[/B] που εβαλα πιο [U]πανω[/U] μπαινει και στις καλυτερες κυκλοφοριες.

Rosa Rugosa (απο το 2:00 και μετα ειδικα)
Infrared Moses (αν φυγει ο Deantoni μπορει να παιζει και ο Cedric ντραμς στους Mars Volta)
Shaman Mantra (θυμιζει Frusciante στον δισκο του με τον Omar)
Dead Golden West
Khamsin

κομματαρες

Το 2012 ειναι μια πολυ καλη χρονια για την ροκ-μεταλ!

Νεα αλμπουμς απο Soulfy,Cannibal Corpse (αν και τους σιχαινομαι),Buckethead,Nightwish,Lacuna Coil,Black sabbath (ελπιζω να κυκλοφορησει μεσα στο ετος),UFO,Death (Live album),Angel Witch,Overkill,Running Wild,Burzum,Sabaton,Tank,Manowar,Rush,Testament και πολλοι αλλοι!

Απο ποιοτητα δεν ξερω,αλλα απο δραστηριοτητα θα περασει γεματη μεταλ αυτη η χρονια!

νεο firewind album - few against many(γκουχου γκουχου):wink::D:yes:

Απαρατήρητος αυτός εδώ εε;

Συμπαθητικός και groovy, κινείται στα πλαίσια των “καινούργιων” Europe (δλδ καμμία σχέση με τους παλιούς προγόνους του power metal…)

Υπάρχουν ακόμα αυτοί ρε?Φλασιά…