με ενα άκουσμα καλύτερο απο το προηγούμενο…
Οι Beardfish μας κοροϊδέψανε και βάλανε τρεις φορές το ίδιο τραγούδι.
wtf βγαλαν οι Pineapple Thief νεο αλμπουμ χαμπάρι δε το πηρα παλι!!!
Και οι ΘΕΟΙ οι LDC εχουν μπει στουντιο και τελιωνουν συντομα τις ηχογραφησεις για το νεο αλμπουμ,ΑΡΡΩΣΤΙΑ !
Λικαρε και το νεο Serpentine Path.Τσεκαρετε το
Το έχω σε πρόμο εδώ και κάνα διβδόμαδο και το έχω λιώσει. Γαμάει το άτιμο αλλά σιγά που δεν θα γάμαγε.
Νέο calexico άκουσε κανείς?
εχω γραψει στο θρεντ των calexico
Αυτό το ανέφερε κανείς;
[B]Dephosphorus "Night sky transform’’[/B]
Είμαι ακόμα στις πρώτες ακροάσεις, αλλά η ποιότητα ήδη ξεχειλίζει από τα ηχεία. Ξεφεύγουν λίγο από το grind/(ακόμα και)hardcore του E.P. και πλησιάζουν πιο πολύ black riff- ολογίες. Επίσης ο ήχος καθάρισε αισθητά (το E.P. μου είχε φανεί αρκετά βαβουριάρικο), οι ταχύτητες έπεσαν και η όλη μουσική τους πρόταση μυ φαίνεται πιο ατμοσφαιρική. Ακόμα και πειραματισμοί με τα καθαρά φωνητικά τους βγήκαν πολύ ωραία. Γενικά φαίνεται πολύ αξιόλογο και με κάθε ακρόαση προσέχεις όλο και περισσότερα πράγματα, οπότε επιφυλάσσομαι για πιο ολοκληρωμένη γνώμη στο μέλλον.
Κάτι είχα αναφέρει στο grindcore θρεντ(ίσως και λανθασμένα τώρα που το ξανασκέφτομαι) αλλα δεν ξέρω και πόσοι ασχολήθηκαν:p
Εξαιρετική συνέχεια μετά το Axiom, το ριφινγκ ειναι πρωτοκλασάτο οπως και στο EP και για εμένα είναι από τα μεγάλα ατού της μπάντας
Γενικά συμφωνώ με το ποστ σου αν και τα καθαρά φωνητικα στο Fermi Paradox συγκεκριμένα μου πήρε λίγο να μέχρι να τα συνηθίσω.
Κυκλοφόρησε και νέο [B]Band Of Horses [/B]για όποιον ενδιαφέρεται . :!:
Grimskunk - Set Fire! 2012
Οι τύποι ειναι καναδοι κ τους ανακάλυψα τυχαία, σερφαροντας σε κατι εικόνες με πόστερ από παλιες περιοδείες των Voivod. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνω αυτό, γενικά οι Voivod επιλέγουν πολύ γαμάτα συγκροτήματα να παίξουν μαζί. Τεσπα, οι Grimskunk ανακάλυψα ότι είναι πολλά χρόνια στο κουρμπέτι και το νέο τους άλμπουμ, απ’ ό,τι πρόλαβα να ακούσω στο youtube έχει πολυ ζουμι. Τσεκάρετε.
Και προς Angmar και λοιπούς φαν του Katorz, προσέξτε το εισαγωγικό ριφφ του παραπάνω τραγουδιού και τραγουδήστε από πάνω του
bring the boys back
they’re under attack
three days grace - transit of venus
το άκουσα 2 φορες και μου αρεσε ειναι η αλήθεια…
θα το ξανα ακουσω να και θα βγάλω τελικο πόρισμα!!
απο οποια μπαντα περίμενα να ακουσω κατι καλο φετος με εχουν απογοητεύσει…
ps το καινούριο Band Of Horses μου αρεσε πάντως.
καποια φοβερα αλμπουμσ που ακουσα το τελευταιο μηνα
the heavy THE GLORIOUS DEAD
raveonettes OBSERVATOR !!!
crlxshadows THE DARK AGAINST MY HALO
noisettes CONTACT
mono inc. AFTER THE WAR !!!
Καινούριο [B]Khoma[/B] εκεί έξω με τίτλο [B]All Erodes[/B].
[SPOILER][/SPOILER]
Θα λιώσει σύντομα στο winamp. Τουλάχιστον θα έχουμε κάτι να ακούμε μέχρι να βγει το cult of luna.
Δεν ξέρω που να το χώσω αυτό, οπότε το βάζω εδώ για να τελειώνουμε.
Το νέο BATS τα πατάει όλα κάτω ε;
Και free stream:
edit
wrong thread, sorry